Διπλή βράβευση για την Affidea Ευρωιατρική στα Healthcare Business Awards 2017

Διπλή βράβευση για την Affidea Ευρωιατρική στα Healthcare Business Awards 2017

30/09/2017

Διπλή βράβευση για την  Affidea Ευρωιατρική στα Healthcare Business Awards 2017

 Η Affidea Ευρωιατρική, η ελληνική θυγατρική εταιρεία τoυ μεγαλύτερου παρόχου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, ξεχώρισε στα Healthcare Business Awards 2017 με δύο σημαντικές διακρίσεις.
Ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, η Affidea Ευρωιατρική βραβεύτηκε με Βραβείο “Ποιότητας Υπηρεσιών” για την διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών της. Επιπλέον, έλαβε Βραβείο “Καινοτομίας” για την βελτιστοποίηση των επιπέδων της Δόσης Ακτινοβολίας (Dose Excellence).
Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards που αναδεικνύουν και τιμούν μέσα από συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια τους παρόχους υγείας που ξεχωρίζουν καθώς και τις υπηρεσίες τους. Την φετινή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των συλλόγων ασθενών και κυρίως προσωπικότητες με εξέχουσα κοινωνική προσφορά.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική κ. Θεόδωρος Καρούτζος, σημείωσε:

«Κάθε διάκριση είναι τιμή αλλά ταυτόχρονα και κίνητρο να θέλεις να γίνεις καλύτερος, να θέλεις να προσφέρεις. Για όλους εμάς στην Affidea, το κίνητρο για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση είναι εγγεγραμμένο στο εταιρικό μας DNA. Έχουμε κίνητρο να παρέχουμε καλές ιατρικές υπηρεσίες, να τις προσφέρουμε με ασφάλεια και τεχνολογία αιχμής. Τα βραβεία αυτά είναι η αναγνώριση της προσήλωσής μας για άριστες υπηρεσίες με γνώμονα τον άνθρωπο».

Διασφάλιση Ποιότητας Υπηρεσιών

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Affidea ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ διασφαλίζουν και αποδεικνύουν την ποιότητα λειτουργίας τους και παροχής υπηρεσιών υγείας εφαρμόζοντας σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 για κλινικές δοκιμές από τον κρατικό Φορέα Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS. Τα Εργαστήρια της Affidea ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτουν ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Διαγνωστικών Εργαστηρίων, τις ικανότητες και τη μόρφωση του προσωπικού. Η φιλοσοφία του βασίζεται στον επαρκή προγραμματισμό και Έλεγχο της Ποιότητας, την πρόληψη και την εξάλειψη των προβλημάτων ποιότητας, την εκπαίδευση του Προσωπικού και τη συνεχή βελτίωση


ALARA: Βελτιστοποίηση των επιπέδων της δόσης ακτινοβολίας

Εφαρμόζοντας την αρχή της ALARA (“As Low As Reasonably Achievable”), η Affidea ανέπτυξε μια συστηματική προσέγγιση στη διαχείριση της δόσης ακτινοβολίας κατά τη διεξαγωγή Αξονικής Τομογραφίας, μέσα από το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης “Dose Excellence”. Η Affidea εφαρμόζει μια συγκεκριμένη πολιτική για τη διαχείριση της ακτινοβολίας και χρησιμοποιεί αποτελεσματικά μέσα για τον συνεχή έλεγχο των επιπέδων της δόσης. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού στη ρύθμιση της ισορροπίας ανάμεσα στη χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας και τη βέλτιστη ποιότητα απεικόνισης καθώς και στο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. Έχει εγκατασταθεί το λογισμικό DoseWatch™ το οποίο βοηθά να παρακολουθείται, να καταγράφεται και να προσαρμόζεται το επίπεδο της δόσης ακτινοβολίας που δέχονται οι εξεταζόμενοι κατά τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας.

PANTEBOY
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται η Μαγνητική Τομογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας, για την διαδικασία διεξαγωγής της εξετάσης.