Affidea - Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη

Η Affidea, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα.

Στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας της, στέκεται σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο και υλοποιεί ενέργειες, στηρίζοντας τους συμπολίτες και συνεισφέροντας στην τοπική κοινότητα.

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται, αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στους εξής τομείς:

 • Κοινωνία
  Στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και συστηματική οικονομική ενίσχυση του έργου φορέων με αναγνωρισμένη κοινωνική δράση.
 • Πολιτισμός και Αθλητισμός
  Υποστήριξη φορέων που προάγουν τον πολιτισμό και ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους μέσω χορηγιών σε αθλητές, συλλόγους, αθλητικές διοργανώσεις και γεγονότα.
 • Ιδιωτική Ασφάλιση και Οικονομία
  Υποστήριξη οργανισμών και φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης, μέσα από την οικονομική ενίσχυση συνεδρίων και εκδηλώσεων αλλά και την παροχή δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων με στόχο την αφύπνιση της κοινής γνώμης και την ενδυνάμωση της συνείδησης αναφορικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση στη χώρα μας.
 • Ανθρώπινο Δυναμικό
  Με την πεποίθηση ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα εξέλιξης της εταιρείας, η Affidea επενδύει σε αυτό ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα βιώσιμο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Παράλληλα η Affidea εκπονεί καμπάνιες προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης κοινού σε όλη τη χώρα, καθώς και εκστρατείες ευαισθητοποίησης για σημαντικά νοσήματα (οστεοπόρωση, καρκίνος του μαστού) σε συνεργασία με επιστημονικές εταιρείες και συλλόγους ασθενών. Η εταιρεία βρίσκεται με συνέπεια στο πλευρό των ενώσεων ασθενών σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί προγράμματα υποστήριξης ασθενών για σημαντικές ασθένειες. Επιπρόσθετα η Affidea συμμετέχει έμπρακτα σε κοινωνικές, επιστημονικές και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την υποστήριξη και ενδυνάμωση ασθενών, ώστε να ανταπεξέλθουν με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα τους.

 

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs