Υπηρεσίες Κύρους

Τα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea ήδη προσμετρούν σημαντικές διεθνείς αναγνωρίσεις για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στον εξεταζόμενο.

Μέσα στο αναπτυσσόμενο ευρύ δίκτυό μας οι ασθενείς λαμβάνουν με ασφάλεια υψηλής ποιοτικής στάθμης εξατομικευμένη φροντίδα από τους κορυφαίους ιατρούς της Ευρώπης που χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία αιχμής.

Στην Affidea αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να εμπιστεύονται και να βασίζονται σε επαγγελματίες υγείας που ξέρουν τι κάνουν και νοιάζονται για αυτό που κάνουν. Για αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να αναζητούμε τους καλύτερους επαγγελματίες της Ιατρικής.

Σε αυτό το αποτέλεσμα συνεισφέρει καίρια η επιλογή της Affidea να διαθέτει συνεχόμενες βάρδιες ιατρικού προσωπικού. Κατ' αυτόν τον τρόπο παρέχεται στον εξεταζόμενο άμεσα και ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, μία ιατρική διάγνωση από τον ιατρό βάρδιας πριν ακόμα συμβουλευτεί τον θεράποντα ιατρό του. Το γεγονός αυτό προσδίδει τον χαρακτήρα της "δεύτερης γνώμης" στη διάγνωση για τις εξετάσεις που μόλις πραγματοποιήθηκαν, χωρίς την πρόσθετη επιβάρυνση μιας ιατρικής επίσκεψης.

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs