Ανώδυνη Αιμοληψία

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Ομίλου Affidea, θέλοντας να προσφέρουν στους εξεταζόμενους ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπορούν για ακόμη μια φορά και παρουσιάζουν κατά αποκλειστικότητα την ανώδυνη αιμοληψία, με λιγότερα τσιμπήματα από βελόνες, για όλους τους ασθενείς, μικρούς και μεγάλους.

Ξεχάστε τον περιττό πόνο και το άγχος
Με τη βοήθεια καινοτόμου συσκευής που εντοπίζει τις φλέβες και προβάλλει στην επιφάνεια του δέρματος την εικόνα της θέσης τους σε πραγματικό χρόνο, ανιχνεύονται και οι πλέον δύσκολες στην εμφάνιση λεπτές φλέβες, επιτυγχάνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς να ταλαιπωρείται ο εξεταζόμενος.

Βελτιώστε τη ζωή σας & κερδίστε χρόνο
Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, σωματότυπο και δερματική απόχρωση για να χαρτογραφήσει το φλεβικό πλέγμα. Έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο σε φλεβοκεντήσεις παίδων και νεογνών, σε ασθενείς υπό χημειοθεραπεία, καθώς και σε ασθενείς με βαρύ σωματότυπο.

Επιπλέον, για άτομα που παρουσιάζουν ζαλάδες ή λιποθυμικές τάσεις, προσφέρεται ιατρικό κρεβάτι, ώστε η αιμοληψία να πραγματοποιηθεί σε κατάκλιση, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλειά τους. Την αιμοληψία αναλαμβάνουν εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη της ομάδας των Εργαστηρίων της Affidea.


 

 

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs