Αισθητική Δερματολογία

ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Στα Κέντρα της Affidea στην Αθήνα, στο Περιστέρι και στο Ηράκλειο Κρήτης λειτουργεί πλήρες υπερσύγχρονο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας. Το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας της Affidea, απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να λάβουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.

Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, πρωτοποριακό εξοπλισμό και προσφέρει όχι μόνον υπηρεσίες ομορφιάς (botox, μεσοθεραπείες, peelings κ.ά), αλλά και ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων όπως η τριχοφυΐα, κ.ά. τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, τα οποία εγγυώνται άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

 

 

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs