Παθολογοανατομικό Εργαστήριο Θεσσαλονίκης

Το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερο Τμήμα Αιματοπαθολογίας, το μοναδικό στην Ελλάδα σε ιδιωτική βάση, με δυνατότητα παραλαβής εξετάσεων απ’ όλη την Ελλάδα, δημιούργηθηκε με σκοπό την παροχή έγκαιρων και έγκυρων διαγνώσεων για εξετάσεις λεμφαδένων & μυελού των οστών. Στο Εργαστήριο παρέχεται η δυνατότητα και συμβουλευτικής έκθεσης (δεύτερης γνώμης) για όλο το φάσμα των εξετάσεων. Πραγματοποιούνται ιστολογικές εξετάσεις από βιοψίες και χειρουργικά παρασκευάσματα όλων των οργάνων και συστημάτων (π.χ. στομάχου, εντέρου, πνευμόνων, μαστού, προστάτη, λεμφαδένων). Οι ιστολογικές και ανοσοϊστοχημικές εξετάσεις πραγματοποιούνται σε:

  • Χειρουργικά παρασκευάσματα οργάνων ή όγκων όλων των συστημάτων.
  • Βλάβες του δέρματος.
  • Βλάβες που είναι ορατές με ακτινογραφία, αξονική τομογραφία, μαστογραφία ή υπερηχογράφημα.
  • Βλάβες που εντοπίζονται με ενδοσκοπικές μεθόδους, όπως γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, κυστεοσκπηση, λαρυγγοσκόπηση ή βρογχοσκόπηση.
  • Ελάχιστο υλικό όπως αυτό που αφαιρείται με παρακέντηση με λεπτή βελόνα.

Ο χρόνος διεκπεραίωσης των εξετάσεων κυμαίνεται από 24 έως 72 ώρες, εφόσον δεν απαιτηθεί πρόσθετη ειδική μελέτη. Στο παθολογοανατομικό εργαστήριό της Θεσσαλονίκης οι εξετάσεις εκτελούνται τόσο για διαγνωστικούς σκοπούς (π.χ. ταυτοποίηση λεμφώματος, καρκινώματος, μελανώματος κ.λ.π.) όσο και για προσδιορισμό προγνωστικών παραγόντων (π.χ. ER, PR, Cerb-B2, Ki67)

Ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εργαστήριο:
Επιλογή Εξέτασης:
Τρόπος Πληρωμής:
Αριθμός Ασφάλειας:
Τίτλος:*
Όνομα:*
Επώνυμο:*
Ημερ. Γέννησης:
Φύλο:*
Email:*
Κινητό:*
Θεράπων Ιατρός:
Πως μάθατε για εμάς:

Τα πεδία με * (αστερίσκο ) είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώνοντας αυτό το "κουτάκι", επιβεβαιώνω ότι έχω ενημερωθεί σχετικά με τη Γνωστοποίηση Ιδιωτικότητας Προσωπικών Δεδομένων, που παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με το πως η Affidea θα διαχειρίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για τους σκοπούς παροχής Υπηρεσιών Υγειονομική Περίθαλψης.

   
Γρήγορη πρόσβαση σε Ιατρικές Εξετάσεις στα Εργαστήρια της Affidea..

Πως γίνεται μία Μαγνητική ή Αξονική Τομογραφία; Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψηφιακή Μαστογραφία;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για όλες τις διαδικασίες εξετάσεων. Σε κάθε υπηρεσία μας θα βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στην ενότητα FAQs