Ενημερώσεις για τον κορωνοϊό - Affidea Ελλάδος

Ενημερώσεις για τον κορωνοϊό

Covid-19 English Find more information in English here

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε το σύνολο των ενημερώσεων σχετικά με τη λειτουργία της Affidea, τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τις υπηρεσίες και τον τρόπο παροχής τους, καθώς και ενημερωτικό υλικό του ΕΟΔΥ & του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Μέτρα και οδηγίες λειτουργίας διαγνωστικών κέντρων Affidea. Ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις πρωτοβουλίες του ομίλου καθώς και τι ισχύει για την διενέργεια εξετάσεων.

Ο Όμιλος Affidea, συμβάλλοντας στην προστασία της Δημόσιας Υγείας από τη μετάδοση της νόσου Covid-19, πραγματοποιεί το σύνολο των τεστ ανίχνευσης, χρησιμοποιώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους αναφοράς με πιστοποιημένα αντιδραστήρια (CE–IVD) και ειδικότερα:

1. Τεστ ανίχνευσης του γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR (με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος)

2. Τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Rapid Test) 

3. Εξέταση αντισωμάτων (IgG & ΙgM) έναντι του ιού SARS-CoV-2 (με λήψη αίματος)

4. Η Affidea, στο πλαίσιο και του εμβολιασμού για τον SARS-CoV-2, ενισχύει τη φαρέτρα της με τις διαγνωστικές εξετάσεις έναντι της Covid-19, εντάσσοντας τον ποσοτικό προσδιορισμό ολικών αντισωμάτων έναντι της ακίδας S του SARS-CoV-2 στον ορό.

Με βάση την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι τιμές στα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, διαμορφώνονται στα κέντρα του ομίλου Affidea ως εξής:

Τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου PCR: 60€

Τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (Rapid Test): 10€

Για την επικοινωνία σας με τα διαγνωστικά κέντρα Affidea μπορείτε να

  • καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της κάθε μονάδας. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του κέντρου που επιθυμείτε.
  • στέλνετε email στο info.gr@affidea.com ή στο email του κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση και ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας www.affidea.gr

 

Τμήμα Εξωτερικών Υπηρεσιών της Affidea

Οι παραπάνω διαγνωστικές εξετάσεις προσφέρονται επίσης μέσω του Tμήματος Eξωτερικών Yπηρεσιών του Oμίλου, κατόπιν ραντεβού, στον οικείο χώρο των πολιτών. Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 216 900 53 13, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07:00 έως τις 21:00.

Η Affidea μέσω των υπηρεσιών κατ’ οίκον (Αιμοληψία & Νοσηλεία), προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας ιατρικών εξετάσεων στο χώρο σας. Η επικοινωνία γίνεται μέσω τηλεφώνου ή e-mail: homecare@affidea.com και ενδείκνυται για ασθενείς με κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας που δεν τους επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι.

 

Covid-19 Οδηγίες για χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας

Covid-19 Οδηγίες για ταξιδιώτες