ΟΛΟΣΩΜΗ "ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ" ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AFFIDEA ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Affidea Ελλάδος

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΟΛΟΣΩΜΗ “ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ” ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AFFIDEA ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άλλη μια πρωτοποριακή μέθοδο στην υπηρεσία των εξεταζόμενών του έχει υιοθετήσει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea. Η φιλοσοφία του ομίλου στηρίζεται στην ιδέα ότι “πάνω από όλα είναι η υγεία”, μία ιδέα που καθοδηγεί τους καταξιωμένους ιατρούς του καθημερινά και πάνω στην οποία χτίζει τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει με αξιοπιστία, ασφάλεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, ώστε να είναι πάντα σύμμαχος στην πρόληψη και στη φροντίδα της υγείας των συμπολιτών του.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας (4/3), η Affidea Καλλιθέας προσφέρει για όλο τον μήνα Μάρτιο τη δυνατότητα να διενεργήσετε την εξέταση της λιπομέτρησης δωρεάν και να μάθετε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε λιπομέτρηση με την αποκλειστική και αξιόπιστη μέθοδο DEXA που εφαρμόζει η Affidea, διαθέτοντας ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

 

Γιατί Λιπομέτρηση με τη μέθοδο DEXA;

  • Η εξέταση διαρκεί μόνο 3 λεπτά.
  • Αποτελεί Μέθοδο Αναφοράς έναντι όλων των υπολοίπων μέχρι σήμερα γνωστών μεθόδων
  • Η μέτρηση του λιπώδους ιστού είναι άμεση
  • Παρέχει πληροφορίες κατανομής του λιπώδους ιστού ανά περιοχή του σώματος
  • Εκτιμάται η μυϊκή ατροφία μετά από ασθένεια ή τραυματισμό
  • Ελέγχει την εξέλιξη του δείκτη κατανομής λιπώδους και μυϊκού ιστού
  • Παρέχει τη δυνατότητα στους ειδικούς να προσδιορίσουν το ιδανικό βάρος και το βασικό μεταβολικό ρυθμό, ώστε να εξειδικευθεί το πρόγραμμα διατροφής
  • Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εστιασμένου προγράμματος άσκησης

Η συνέπεια στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο έχουν καθιερώσει την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο φορέα στον τομέα των ιατρικών διαγνώσεων, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο της ιατρικής κοινότητας. Πάντα πιστή στην αποστολή της να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, η Affidea συνεχώς επενδύει και καινοτομεί με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

 

Σχετικά Άρθρα

1

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΟΛΟΣΩΜΗ “ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ” ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AFFIDEA ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άλλη μια πρωτοποριακή μέθοδο στην υπηρεσία των εξεταζόμενών του έχει υιοθετήσει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea. Η φιλοσοφία του ομίλου στηρίζεται στην ιδέα ότι “πάνω από όλα είναι η υγεία”, μία ιδέα που καθοδηγεί τους καταξιωμένους ιατρούς του καθημερινά και πάνω στην οποία χτίζει τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει με αξιοπιστία, ασφάλεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, […]