Affidea: 15 χρόνια στηρίζουμε την Υγεία σας - Affidea Ελλάδος

3 Δεκεμβρίου, 2020

Affidea: 15 χρόνια στηρίζουμε την Υγεία σας

Η Affidea Ελλάδος, η ελληνική θυγατρική της Affidea (www.affidea.com), συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αποτελώντας ήδη έναν δυναμικό παίκτη στο χώρο της υγείας και συγκεκριμένα στην αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας.

Η μητρική Affidea που ανήκει στη Waypoint Capital, δραστηριοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες μέσα από ένα δίκτυο 280 μονάδων υγείας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων πανευρωπαϊκά με τομείς δραστηριότητας τις απεικονιστικές εξετάσεις, τις εξετάσεις βιοπαθολογίας και ακτινοθεραπείας.

Η ονομασία Affidea, που αποτελεί την έκφραση του συνολικού rebranding που έγινε το 2016 και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, είναι ένας συνδυασμός των αγγλικών λέξεων Affinity, Fidelity, Idea.

Αναπτυξιακές επενδύσεις και συνεργασίες υψηλού κύρους

Στην Ελλάδα, η Affidea ακολουθώντας μία αναπτυξιακή στρατηγική, διαθέτει και διαρκώς αναπτύσσει ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερσύγχρονων διαγνωστικών εργαστηρίων συνδεδεμένων μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής.

Η Affidea συνεχίζει την ανοδική και δυναμική πορεία της με ένα πολυετές πλάνο επενδύσεων και ανάπτυξης, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και περιλαμβάνει τόσο τη διεύρυνση του Δικτύου Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, όσο και τη δραστηριοποίηση και επέκταση του ομίλου σε νέους τομείς, αγορές και παροχές υπηρεσιών. Στις αρχές του 2020 επεκτείνεται στον κλάδο της δερματολογίας, εξαγοράζοντας τα πρότυπα ιατρικά κέντρα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας στους ασθενείς πρόσβαση σε υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας.

Η Affidea διατηρεί συνεργασίες υψηλού κύρους με μεγάλους ιατρικούς ομίλους και ασφαλιστικούς φορείς αλλά και τη στρατηγική συνεργασία από τον Ιανουάριο του 2017 με τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα στην Ελλάδα, την Εθνική Ασφαλιστική, που εμπιστεύθηκε στην Affidea τα ατομικά της συμβόλαια.

Οι εξελίξεις και οι επενδύσεις αυτές ενισχύουν το κύρος και την ηγετική προοπτική του ομίλου Affidea, ενώ αντανακλούν τη σαφή πρόθεσή του για διεύρυνση και ανάπτυξη, αλλά και την μακρόπνοη στόχευσή του. Για την επίτευξη των στόχων της, η Affidea βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής και στην καινοτομία, αλλά και στη συνέπεια και στην υπευθυνότητα, στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με διάρκεια στο χρόνο, στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των ασθενών και των ιατρών

Τεχνολογία αιχμής και καινοτόμες πρακτικές στην υπηρεσία των εξεταζόμενων

Τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea λειτουργούν σε πρότυπους ιατρικούς χώρους υψηλής αισθητικής και είναι εξοπλισμένα με ιατρικά μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, ενώ στελεχώνονται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό με άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας. Τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001, ενώ τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 15189 για κλινικές δοκιμές.

Ταυτόχρονα, η Affidea υιοθετεί έννοιες και πρακτικές, όπως η πιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας, η πρωτοπόρα τεχνολογία, η διαχείριση ποιότητας και οι ενδελεχείς έλεγχοι, καθώς επωφελούμενη από το ευρύ διεθνές δίκτυο της μητρικής εταιρείας, εφαρμόζει και ανταλλάσσει τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα με συγκεκριμένες παραμέτρους που συμβάλλουν στην ασφαλή, έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση, μειώνουν τον χρόνο εξέτασης, ενώ βελτιστοποιούν την απεικόνιση και κατά συνέπεια την αποτελεσματικότητα.  Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στη διαφύλαξη της ασφάλειας του εξεταζόμενου με την εφαρμογή διαδικασιών βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας, γεγονός που κατατάσσει τα διαγνωστικά κέντρα στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars”, των καλύτερων της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας.

Οι αναπτυξιακές  πρωτοβουλίες και οι βέλτιστες πρακτικές της Affidea έχουν λάβει κατά καιρούς πολλές τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων στα βραβεία Diamonds of the Greek Economy, Salus και Healthcare Business Awards.

Αξιόπιστο ιατρικό αποτέλεσμα, άριστη εξυπηρέτηση και προσιτή τιμολογιακή πολιτική

Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την Affidea και για τα οποία την επιλέγουν και την εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι εξεταζόμενοι σε όλη την Ελλάδα. Στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία της χώρας, η προσιτή τιμολογιακή πολιτική επιβεβαιώνει στην πράξη τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί ένας φορέας με πάθος για την υγεία, προσφέροντας πρόσβαση σε αξιόπιστες υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!

Σχετικά Άρθρα

1

3 Δεκεμβρίου, 2020

Affidea: 15 χρόνια στηρίζουμε την Υγεία σας

Η Affidea Ελλάδος, η ελληνική θυγατρική της Affidea (www.affidea.com), συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αποτελώντας ήδη έναν δυναμικό παίκτη στο χώρο της υγείας και συγκεκριμένα στην αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας. Η μητρική Affidea που ανήκει στη Waypoint Capital, δραστηριοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες μέσα από ένα δίκτυο 280 μονάδων υγείας και είναι ένας από τους […]