Νέος αξονικός τομογράφος 128 τομών για το Affidea Central - Affidea Ελλάδος

11 Δεκεμβρίου, 2020

Νέος αξονικός τομογράφος 128 τομών για το Affidea Central

Με νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο υψηλής τεχνολογίας, εξοπλίστηκε το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Central στην πλατεία Μαβίλη (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97), στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των εξεταζόμενων.

Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν, εκτός από εξετάσεις ρουτίνας, και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για την υγεία τους, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στο χώρο της αξονικής τομογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, o τελευταίας γενιάς αξονικός τομογράφος Revolution EVO EL 128 τομών, του αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών, συμπεριλαμβανομένων υπέρβαρων και παιδιών, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Επιπρόσθετα, διαθέτοντας το εξειδικευμένο πρόγραμμα μείωσης δόσης ASIR, το οποίο επιτρέπει να πραγματοποιηθούν όλες οι εξετάσεις με πολύ μικρή δόση ακτινοβολίας -τουλάχιστον 40% χαμηλότερη- σε πολύ μικρό συνολικό χρόνο εξέτασης και τοποθέτησης του εξεταζόμενου, καθιστά το συγκεκριμένο σύστημα πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις ασθενών που δεν μπορούν να μείνουν ακίνητοι για πολλή ώρα.

Η συνεχής επένδυση της Affidea στην καινοτομία και στην τεχνολογία αιχμής σηματοδοτεί την ανάδειξή της σε εμβληματικό προορισμό των υψηλότερων προδιαγραφών φροντίδας και εξυπηρέτησης. Στο πλαίσιο αυτό η Affidea στοχεύει σε επενδύσεις που μπορούν να δώσουν υπεραξία στους εξεταζόμενους και αναπτύσσει νέες τεχνικές ποιοτικής και εξατομικευμένης προσέγγισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Affidea Central, καθημερινά 06.30 – 21.00 και το Σάββατο 07.30 – 15.00, είτε τηλεφωνικά στα 210 67 70 200 και 216 93 95 100 είτε με email: central@affidea.com

Σχετικά Άρθρα

1

11 Δεκεμβρίου, 2020

Νέος αξονικός τομογράφος 128 τομών για το Affidea Central

Με νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο υψηλής τεχνολογίας, εξοπλίστηκε το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Central στην πλατεία Μαβίλη (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97), στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των εξεταζόμενων. Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν, εκτός από εξετάσεις ρουτίνας, και πιο εξειδικευμένες […]