Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό μαγνητικής τομογραφίας το Affidea Central - Affidea Ελλάδος

30 Νοεμβρίου, 2020

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό μαγνητικής τομογραφίας το Affidea Central

Πιστή στη δέσμευσή της για αξιοπιστία στην έγκαιρη διάγνωση, διαθέτοντας ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, η Affidea συνεχίζει να επενδύει δυναμικά, ενδυναμώνοντας το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Central (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 97) στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μαβίλη, με τον τελευταίας τεχνολογίας Μαγνητικό Τομογράφο της GE.

Εξοπλισμένος με την νεότερη πλατφόρμα παραγωγικότητας της GE Healthcare, την SIGNA™Works, ο SIGNATM Voyager είναι σχεδιασμένος να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την ροή των εργασιών, ενώ προσφέρει εκπληκτικές κλινικές δυνατότητες και εξαιρετική άνεση για τον ασθενή. Ταυτόχρονα, απαιτεί από τις πλέον μικρότερες χωρικές διαστάσεις και από τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση στην κατηγορία των συστημάτων 1,5Τ Wide Bore, καθιστώντας τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Αλλάζει την εμπειρία του ασθενή μέσα από αναβαθμισμένες εφαρμογές

Ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea προσφέρει τα μοναδικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ολοκληρωμένης ψηφιακής απεικόνισης -Total Digital Imaging (TDI)-, παρέχοντας εικόνες υψηλότερης ακρίβειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα μαγνητικής τομογραφίας.

Εκτός από την επαναστατική τεχνολογία του να παρέχει σε μια σάρωση τα αποτελέσματα πολλαπλών σαρώσεων με συμβατικές τεχνικές, ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea προσφέρει τεχνολογίες που αυξάνουν την ταχύτητα και απλοποιούν την απεικόνιση. Οι τεχνικές Turbo LAVA/LAVA Flex επιτρέπουν ταχύτερη απεικόνιση του σώματος και έως 47% μικρότερες κρατήσεις αναπνοής με πολλαπλές φάσεις σε μία μόνο κράτηση της αναπνοής, έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά. Η τεχνολογία DISCO (Differential Sub-sampling with Cartesian Ordering) κάνει την αναβαθμισμένη απεικονιστική διαδικασία του μαγνητικού τομογράφου τόσο απλή, επιτρέποντας ταυτόχρονα απεικόνιση υψηλής χωρικής και χρονικής ανάλυσης του ήπατος, του μαστού και του προστάτη, προσφέροντας τρισδιάστατο όγκο σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η αποκλειστική τεχνολογία της GE, SilentScan, μειώνει δραματικά τον θόρυβο κατά τη σάρωση από το επίπεδο των 91dB στο επίπεδο των 3dB πλέον του περιβαλλοντικού θορύβου στο δωμάτιο σάρωσης. Συμπεριλαμβάνει το Silent Neuro Package με Diffusion Weighted Imaging (DWI), επιτρέποντας μία εντελώς αθόρυβη νευρολογική εξέταση. Με επέκταση της τεχνολογίας SilentScan καλύπτονται πλέον και η απεικόνιση σπονδυλικής στήλης αλλά και η απεικόνιση του μυοσκελετικού.

Ο SIGNA™ Voyager θέτει νέα πρότυπα στην άνεση του ασθενή

Ο μαγνητικός τομογράφος SIGNA™ Voyager μετατρέπει τη σάρωση σε μία ξέγνοιαστη εμπειρία για τους ασθενείς. Το ευρύ, χαμηλού ύψους τραπέζι “Comfort plus” και ο σχεδιασμός με άνοιγμα 70cm, επιτρέπουν στους ασθενείς να αναπαύονται άνετα, απολαμβάνοντας την εύκολη πρόσβαση και μία άνετη εμπειρία σάρωσης. Οι ασθενείς μπορούν να αναπνέουν ελεύθερα επειδή η τεχνολογία Auto Navigator είναι συμβατή με τις τεχνολογίες Turbo LAVA, Turbo LAVA Flex και DISCO, ώστε να επιτυγχάνονται συνολικές εξετάσεις σώματος χωρίς κράτημα της αναπνοής.

Με την αναβαθμισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης διόρθωσης κίνησης, όπως το 3D PROMO για την νευρολογική απεικόνιση και το PROPELLER που φέρει την υπογραφή της GE για δισδιάστατη διόρθωση κίνησης από την κορυφή έως τα νύχια, μειώνεται η ανάγκη πλήρους ακινησίας του ασθενή κατά τη διάρκεια της σάρωσης, κάνοντας την διαδικασία λιγότερο στρεσογόνα.

Σε επιλεγμένες περιπτώσεις ασθενών μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί μαγνητική αγγειογραφία και μαγνητική ουρογραφία χωρίς την ενδοφλέβια χορήγηση σκιαγραφικής ουσίας.

Η συνέπεια στην έγκυρη διάγνωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο έχουν αναδείξει την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο φορέα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο της ιατρικής κοινότητας. Αφοσιωμένη στην αποστολή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, η Affidea επενδύει διαρκώς στην τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία της υγείας.

Σχετικά Άρθρα

1

30 Νοεμβρίου, 2020

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό μαγνητικής τομογραφίας το Affidea Central

Πιστή στη δέσμευσή της για αξιοπιστία στην έγκαιρη διάγνωση, διαθέτοντας ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, η Affidea συνεχίζει να επενδύει δυναμικά, ενδυναμώνοντας το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Central (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 97) στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μαβίλη, με τον τελευταίας τεχνολογίας Μαγνητικό Τομογράφο της GE. Εξοπλισμένος με την νεότερη πλατφόρμα παραγωγικότητας της GE Healthcare, […]