Affidea Χανίων: Επενδύει και καινοτομεί στην υπηρεσία των ασθενών με νέο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών - Affidea Ελλάδος

15 Ιουνίου, 2021

Affidea Χανίων: Επενδύει και καινοτομεί στην υπηρεσία των ασθενών με νέο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών

Έναν υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας προμηθεύτηκε πρόσφατα το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στα Χανιά, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων. Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν εκτός από εξετάσεις ρουτίνας και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αξονική στεφανιογραφία, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, o νέος αξονικός τομογράφος Revolution EVO του κατασκευαστικού οίκου GE ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών, ακόμη και των υπέρβαρων αλλά και των παιδιών, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Η αναβάθμιση του πολυδύναμου διαγνωστικού κέντρου με αξονικό τομογράφο 128 τομών έχει σαν αποτέλεσμα να δίδεται έως και 40% χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας στον ασθενή και παράλληλα να επιτυγχάνεται αυξημένη ταχύτητα με περιορισμό της διάρκειας της εξέτασης σε πολύ μικρό συνολικό χρόνο.

Αναφερόμενος στη νέα επένδυση σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Affidea εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε υπεύθυνα ότι η τεχνολογία αιχμής και το άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους».

Από την πλευρά της, η Διοικητική Διευθύντρια της Αffidea Χανίων, κα Μαρία Δασκαλάκη σημείωσε: «Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον. Ήδη έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια για τον νέο εξοπλισμό και χαιρόμαστε πολύ που συμβάλουμε ώστε η διαδικασία των εξετάσεων να γίνεται πιο ευχάριστη, εύκολη και άνετη για τους συμπολίτες μας».

Σχετικά Άρθρα

1

15 Ιουνίου, 2021

Affidea Χανίων: Επενδύει και καινοτομεί στην υπηρεσία των ασθενών με νέο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών

Έναν υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας προμηθεύτηκε πρόσφατα το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στα Χανιά, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων. Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν εκτός από εξετάσεις ρουτίνας και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αξονική στεφανιογραφία, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας. Πιο συγκεκριμένα, […]