Με καρδιολογικό τμήμα εξοπλίζεται η Affidea Δάφνης - Affidea Ελλάδος

14 Ιουνίου, 2019

Με καρδιολογικό τμήμα εξοπλίζεται η Affidea Δάφνης

Με καρδιολογικό τμήμα εξοπλίζεται το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στη Δάφνη (Λεωφ.Βουλιαγμένης 226).

Το τμήμα διαθέτει ψηφιακό υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας γενιάς, με πλήρη καρδιολογικά διαγνωστικά προγράμματα, προηγμένες απεικονιστικές τεχνικές και ποικιλία ηχοβόλων κεφαλών, προσφέροντας υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση της καρδιάς και αιμοδυναμικές πληροφορίες της καρδιακής λειτουργίας, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Επιπρόσθετα, στο τμήμα εκτελείται δοκιμασία κόπωσης, τοποθέτηση holter καρδιακού ρυθμού και αρτηριακής πίεσης, triplex καρδιάς καθώς και ηλεκτροκαρδιογραφικός έλεγχος.

Χάρη στην προσθήκη του καρδιολογικού τμήματος, η Affidea Δάφνης εξασφαλίζει νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στη διάγνωση, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αιχμής. Το κοινό θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί κρίσιμες εξετάσεις για την υγεία του, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας αποτελέσματα απόλυτης αξιοπιστίας.

Σχετικά Άρθρα

1

14 Ιουνίου, 2019

Με καρδιολογικό τμήμα εξοπλίζεται η Affidea Δάφνης

Με καρδιολογικό τμήμα εξοπλίζεται το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στη Δάφνη (Λεωφ.Βουλιαγμένης 226). Το τμήμα διαθέτει ψηφιακό υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας γενιάς, με πλήρη καρδιολογικά διαγνωστικά προγράμματα, προηγμένες απεικονιστικές τεχνικές και ποικιλία ηχοβόλων κεφαλών, προσφέροντας υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση της καρδιάς και αιμοδυναμικές πληροφορίες της καρδιακής λειτουργίας, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Επιπρόσθετα, στο τμήμα εκτελείται […]