Νέος ψηφιακός ορθοπαντογράφος στην Affidea Κρήτης - Affidea Ελλάδος

5 Φεβρουαρίου, 2018

Νέος ψηφιακός ορθοπαντογράφος στην Affidea Κρήτης

Η Affidea Κρήτης, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών της, επένδυσε στην αγορά μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας για τη διενέργεια ψηφιακής πανοραμικής και κεφαλομετρικής εξέτασης. Το νέο αυτό απόκτημα του κορυφαίου Αμερικανικού Oίκου Carestream Dental διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα στην απεικόνιση των εξετάσεων, μειωμένο χρόνο του εξεταζόμενου αλλά και μειωμένη δόση ακτινοβολίας σε παιδιατρικά προγράμματα.

Ο νέος ψηφιακός ορθοπαντογράφος CS 8100 2D+ που τέθηκε σε λειτουργία στο πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο της Affidea στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέρει υψηλής διακριτικής ικανότητας πανοραμικές οδόντων καθώς και αντίστοιχες κεφαλομετρικές, επιτυγχάνοντας ταχύτερα αποτελέσματα και καλύπτοντας τις πιο κοινές ανάγκες ανάλυσης – όπως RICKETTS, MCNAMARA, STEINER και TWEED – που εξυπηρετούν οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς.

Με εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας και λειτουργία one shot technology σε ελάχιστο χρόνο, περιορίζει λάθη από κίνηση του ασθενούς και ελαχιστοποιεί την επαναληψιμότητα, μειώνοντας τον χρόνο εξέτασης από ορισμένα λεπτά πλέον σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η υψηλής συχνότητας γεννήτρια εξασφαλίζει την συνεχή και ομαλή ακτινοβολία κατά τη διάρκεια της εξέτασης, παρέχοντας την μέγιστη ποιότητα στη ψηφιακή απεικόνιση. Η αποκλειστική τεχνολογία 2D+ δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα να δούμε πέρα από ότι προσφέρει μια κλασσική 2D πανοραμική εικόνα. Εστιάζει σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος και δημιουργεί λεπτές τομές ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά μήκος της γνάθου. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε την καλύτερη στοματική εξερεύνηση και μας βοηθά να εντοπίσουμε καλύτερα υπεράριθμα δόντια, βλάβες ή να αναγνωρίσουμε την ακριβή θέση ρίζας και νεύρου.

Σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας ψηφιακή απεικόνιση, το μηχάνημα παρέχει επίσης ευκολία στην τοποθέτηση του ασθενούς face to face, βελτιώνοντας συνολικά την εμπειρία του και διευκολύνοντας εξετάσεις ακόμη και σε ασθενείς με καροτσάκι. Επιπρόσθετα η ειδική σχεδίαση του head support για τις πανοραμικές εξασφαλίζει την μέγιστη ακριβή τοποθέτηση, με αποτέλεσμα τη μικρότερη δυνατή ασάφεια.

Ο Όμιλος Affidea πρωτοπορεί ακόμα μία φορά, επενδύοντας σε τεχνολογία τελευταίας γενιάς με στόχο πάντα την παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας των ασθενών.

Σχετικά Άρθρα

1

5 Φεβρουαρίου, 2018

Νέος ψηφιακός ορθοπαντογράφος στην Affidea Κρήτης

Η Affidea Κρήτης, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών της, επένδυσε στην αγορά μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας για τη διενέργεια ψηφιακής πανοραμικής και κεφαλομετρικής εξέτασης. Το νέο αυτό απόκτημα του κορυφαίου Αμερικανικού Oίκου Carestream Dental διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα στην απεικόνιση των εξετάσεων, μειωμένο χρόνο του εξεταζόμενου αλλά και μειωμένη δόση ακτινοβολίας σε παιδιατρικά […]