Affidea και Πορφύρας στέλνουν μήνυμα πρόληψης ενώνοντας τον Αθλητισμό με την Υγεία - Affidea Ελλάδος

31 Μαρτίου, 2022

Affidea και Πορφύρας στέλνουν μήνυμα πρόληψης ενώνοντας τον Αθλητισμό με την Υγεία

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, σταθερά δίπλα στους αθλητές, προσφέρει τη στήριξή του στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρα, που εκπροσωπείται στην Α1 Εθνική Κατηγορία από την Γυναικεία ομάδα του και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα από 10 ομάδες Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων γυναικεία ομάδα βόλεϊ Πορφύρα για την περίοδο 2021-2022.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέσω της συνεργασίας αυτής, παρέχει στις αθλήτριες τα απαραίτητα εφόδια ως προς την υγειονομική τους κάλυψη βάσει προπονητικού πρωτοκόλλου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για διάκριση στον αθλητισμό.

Με το μότο «πάνω από όλα είναι η υγεία» ο ΑΟΦ Πορφύρας και η Affidea έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του διαγνωστικού κέντρου Affidea Πειραιά στην Ακτή Μουτσοπούλου 58-60, με στόχο να υπενθυμίσει ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας.

H υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και για τον λόγο αυτό η Affidea έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση του κοινού γύρω από θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Η Affidea Πειραιά λειτουργεί με καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής εξέλιξη αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας του Διαγνωστικού Κέντρου, το οποίο έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των εξεταζόμενων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

31 Μαρτίου, 2022

Affidea και Πορφύρας στέλνουν μήνυμα πρόληψης ενώνοντας τον Αθλητισμό με την Υγεία

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, σταθερά δίπλα στους αθλητές, προσφέρει τη στήριξή του στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρα, που εκπροσωπείται στην Α1 Εθνική Κατηγορία από την Γυναικεία ομάδα του και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα από 10 ομάδες Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων γυναικεία ομάδα βόλεϊ Πορφύρα για την περίοδο 2021-2022. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέσω της συνεργασίας αυτής, […]