Affidea Καλαμάτας: Ξεκίνησε να λειτουργεί νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος - Affidea Ελλάδος

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Affidea Καλαμάτας: Ξεκίνησε να λειτουργεί νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος

aΟι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν κρίσιμες για την υγεία τους εξετάσεις με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στο χώρο της μαγνητικής τομογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, o  νέος μαγνητικός τομογράφος SIGNA Explorer 1,5 Tesla του Αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης. Έρχεται να βελτιώσει την εμπειρία των ασθενών, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε λιγότερο χρόνο εξέτασης, συμμετέχοντας στο MR Excellence Programme της Affidea (MREP) για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας με περιορισμό της διάρκειας της εξέτασης σε πολύ μικρό συνολικό χρόνο.

Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών καθώς και μιας ευρείας γκάμας εξειδικευμένων εξετάσεων, όπως μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική μαστών, πολυπαραμετρική μαγνητική προστάτη, perfusion εγκεφάλου, μαγνητική καρδιάς.

Αναφερόμενος στην έναρξη λειτουργίας του νέου μαγνητικού τομογράφου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος δήλωσε: «Ο Όμιλος Affidea, πάντα πρωτοπόρος στην αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής του, προμηθεύτηκε πρόσφατα την “τελευταία λέξη” της ιατρικής τεχνολογίας, επενδύοντας σε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς στην υπηρεσία των ασθενών. Όλοι εμείς, στην Affidea, εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε υπεύθυνα ότι η τεχνολογία και το άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στη βελτίωση της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας τους».

Στις εγκαταστάσεις και στη φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με την ανακαίνιση των χώρων του Διαγνωστικού Κέντρου, αναφέρθηκε η Διοικητική Διευθύντρια της Αffidea Καλαμάτας κα Παναγιώτα Τατσάκη, η οποία σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την ανανέωση του Κέντρου μας, καθώς πρωταρχικό μέλημά μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής μας εξέλιξη αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας του Διαγνωστικού Κέντρου, το οποίο κατά τα 30 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εξεταζόμενων. Ήδη έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια για τον νέο εξοπλισμό και χαιρόμαστε πολύ που κάνουμε τη διαδικασία των εξετάσεων και την εξυπηρέτηση πιο ευχάριστη, εύκολη και άνετη για τους συμπολίτες μας».

 

Σχετικά με την Affidea Καλαμάτας

Η Affidea Καλαμάτας λειτουργεί από το 1991, ενώ το 2006 ανανεώθηκε εκ βάθρων με τεχνολογία αιχμής και καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου.  Tο Κέντρο διασφαλίζει και αποδεικνύει την Ποιότητα λειτουργίας του και παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 για κλινικές δοκιμές με αριθμό Πιστοποιητικού 956 (ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ) από τον κρατικό Φορέα Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS. Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Αξονική Τομογραφία με πολυτομικό αξονικό τομογράφο 64 τομών, Μαγνητική Τομογραφία, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχοτομογραφία, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Μικροβιολογικό Εργαστήριο.

 

Σχετικά Άρθρα

1

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Affidea Καλαμάτας: Ξεκίνησε να λειτουργεί νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος

aΟι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν κρίσιμες για την υγεία τους εξετάσεις με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στο χώρο της μαγνητικής τομογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας. Πιο συγκεκριμένα, o  νέος μαγνητικός τομογράφος SIGNA Explorer 1,5 Tesla του Αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη […]