Affidea κατ' οίκον υπηρεσίες για όλους εν μέσω πανδημίας COVID-19 - Affidea Ελλάδος

26 Μαρτίου, 2020

Affidea κατ’ οίκον υπηρεσίες για όλους εν μέσω πανδημίας COVID-19

Η Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με τις υπηρεσίες ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα διενέργειας ιατρικών εξετάσεων διαγνωστικού και προληπτικού ελέγχου στον χώρο σας εύκολα, με ένα απλό ραντεβού! Στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της διάδοσης του COVID-19, η Affidea έχει τη λύση: «Μείνετε σπίτι – Ερχόμαστε σπίτι».

Με ένα απλό τηλεφώνημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Affidea φτάνει στο σπίτι και παρέχει την εξατομικευμένη φροντίδα που κάθε ασθενής χρειάζεται. Πλέον οι αιμοληψίες αλλά και μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter ρυθμού και πίεσης, κ.ά., μπορούν να γίνουν στο σπίτι. Γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων επισκέπτονται τους ασθενείς στο δικό τους χώρο με τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ οίκον μια σειρά από ιατρικές πράξεις. Επιπλέον, με σύγχρονο φορητό εξοπλισμό μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ’ οίκον ακτινογραφίες και υπερηχογραφήματα για επίσκεψη από κλινικούς ιατρούς.

Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, συνεχίζουμε το έργο μας για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και συμβάλλουμε ουσιαστικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προτρέποντας τους ασθενείς να χρησιμοποιούν τις εξωτερικές μας υπηρεσίες, μέσω των οποίων μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις εξετάσεις τους, χωρίς μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και επισκέψεις σε κλειστούς χώρους συγχρωτισμού. Συμμεριζόμενοι το γενικότερο κλίμα, βρισκόμαστε στο πλευρό των ασθενών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους, με το δυναμικό και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγεία των εξεταζόμενων και του προσωπικού μας.

Σημειώνεται ότι το Τμήμα Εξωτερικών Υπηρεσιών ακολουθεί όλες τις διαδικασίες ελέγχου και ευθυγραμμίζεται πιστά με τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών, σχετικά με την προφύλαξη, τους κανόνες υγιεινής και την προληπτική επαρκή απολύμανση. Ειδικότερα, ανάλογα με το είδος της εξέτασης, στην περίπτωση λήψης αίματος ή εκκρίματος, ο επισκέπτης – φροντιστής εξοπλίζεται με αδιάβροχη ρόμπα μίας χρήσης με μακριά μανίκια, μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή FFP3), ανάλογα με το είδος της παρέμβασης, γυαλιά ή ασπίδα προσώπου και γάντια, όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ. Ο φορητός ιατρικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, απολυμαίνεται σχολαστικά και εξονυχιστικά, μετά το πέρας της εκάστοτε χρήσης.

Για τις υπηρεσίες Affidea Νοσηλεία Κατ’ Οίκον μπορείτε να καλείτε καθημερινά, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07:00 έως τις 23:00, στο 216 900 53 13 ή να επικοινωνείτε μέσω email: homecare@affidea.com. Οι υπηρεσίες είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμες στο νομό Αττικής.

Για Αιμοληψία Κατ’ Οίκον μπορείτε να καλείτε καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00-21:00, στο 210 67 70 700 για την Αττική και στα παρακάτω τηλέφωνα ανάλογα με την περιοχή που σας εξυπηρετεί

Θεσσαλονίκη: 2310 861 716

Κοζάνη: 24610 49164

Καβάλα: 2510 250203, 2510 250283

Ηράκλειο: 2810 342500

Χανιά: 28210 27666, 28210 53940

Σπάρτη: 27310 82935

Καλαμάτα: 27210 94777

Σκοπός των Υπηρεσιών Κατ’ Οίκον της Affidea είναι η παροχή φροντίδας υγείας, αλλά και κοινωνικών υπηρεσιών, σε άτομα με κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας στον οικείο καθημερινό τους χώρο, όπου εφαρμόζεται εξατομικευμένη προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται τυχόν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή περαιτέρω επιπλοκές στις θεραπείες των ασθενών, ενώ παρέχεται φροντίδα σε άτομα που χρήζουν επιπλέον θεραπείας μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο. Τέλος, ενδυναμώνεται η σύνδεση και η λειτουργία της οικογένειας, ενώ προάγεται το υγιεινό περιβάλλον.

Οι άνθρωποι της Affidea παραμένουν στη διάθεσή σας για κάθε ανάγκη, καθημερινά. Για ό,τι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά, να στέλνετε email και να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις από την ιστοσελίδα μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ομίλου.

 

Σχετικά Άρθρα

1

26 Μαρτίου, 2020

Affidea κατ’ οίκον υπηρεσίες για όλους εν μέσω πανδημίας COVID-19

Η Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με τις υπηρεσίες ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα διενέργειας ιατρικών εξετάσεων διαγνωστικού και προληπτικού ελέγχου στον χώρο σας εύκολα, με ένα απλό ραντεβού! Στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της διάδοσης του COVID-19, η Affidea έχει […]