Affidea Κοζάνης: Με υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο στη φροντίδα της γυναίκας - Affidea Ελλάδος

9 Ιουλίου, 2021

Affidea Κοζάνης: Με υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο στη φροντίδα της γυναίκας

Η Affidea, έχοντας στο επίκεντρο της φροντίδας της την γυναίκα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικής στάθμης για κάθε γυναίκα σε ένα πιστοποιημένο ασφαλές περιβάλλον. Πάντα σύμμαχος σε θέματα υγείας και αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού, πρωτοπορεί και επενδύει σε ψηφιακό μαστογράφο τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στις γυναίκες που την επιλέγουν, είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς λόγους.

Το πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο Affidea Κοζάνης, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε πρόσφατα και λειτουργεί έναν υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο, εξοπλισμένο με εξειδικευμένο σύστημα ορθής διαχείρισης της ακτινοβολίας και προσαρμοζόμενο στη δομή και στην πυκνότητα των μαστών.

Ο νέος ψηφιακός μαστογράφος Senograph Pristina της Affidea Κοζάνης παρέχει εξαιρετικά ακριβείς και αναλυτικές απεικονίσεις με την χαμηλότερη δόση, ενώ είναι εμπνευσμένος από την κατανόηση των αναγκών όλων των γυναικών.

Η μαστογραφία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου του μαστού. Όμως, για πολλές γυναίκες ο κύριος λόγος που δεν προγραμματίζουν την μαστογραφία είναι ο φόβος και το άγχος του πιθανού αποτελέσματος και της δυσφορίας κατά την εξέταση.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πιο άνετο και ο σχεδιασμός του βοηθά ώστε η εξεταζόμενη να νιώθει περισσότερο άνετα κατά την διάρκεια της εξέτασης. Επειδή ο ανιχνευτής είναι λεπτότερος με στρογγυλοποιημένες άκρες, οι εξεταζόμενες ισχυρίζονται πως βιώνουν μεγαλύτερη άνεση μέσα από την μικρότερη επαφή του μηχανήματος με το γυμνό τους σώμα.

Επιπλέον ο σχεδιασμός του Senographe Pristina αλλάζει τον τρόπο που τοποθετείται η εξεταζόμενη. Αντί της έκτασης των χεριών στα χερούλια, κρατώντας τα πολύ σφιχτά, κάτι που καταπονεί τους θωρακικούς μύες και επιδρά στην ποιότητα της εικόνας, οι εξεταζόμενες μπορούν πλέον να γείρουν άνετα στα στηρίγματα των βραχιόνων, χαλαρώνοντας τους μύες τους και απλοποιώντας την τοποθέτηση, την συμπίεση και την διαδικασία της απεικόνισης.

«Αυτή η αναθεωρημένη φιλοσοφία της τοποθέτησης αποτελεί μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, στοχεύοντας στον περιορισμό του άγχους που βιώνουν οι εξεταζόμενες και την μετατροπή της μαστογραφίας σε μία περισσότερο θετική εμπειρία», αναφέρει η Διοικητική Διευθύντρια της Affidea Κοζάνης, Κατερίνα Ζάβαλη.

«Στην Affidea πιστεύουμε ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως. Για αυτό το λόγο, επενδύουμε στα πιο προηγμένα διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ παροτρύνουμε τις γυναίκες να εξετάζονται κάθε χρόνο, να επισκέπτονται τον ιατρό τους για κλινική εξέταση και φυσικά να αυτοεξετάζονται!» σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

9 Ιουλίου, 2021

Affidea Κοζάνης: Με υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο στη φροντίδα της γυναίκας

Η Affidea, έχοντας στο επίκεντρο της φροντίδας της την γυναίκα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικής στάθμης για κάθε γυναίκα σε ένα πιστοποιημένο ασφαλές περιβάλλον. Πάντα σύμμαχος σε θέματα υγείας και αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού, πρωτοπορεί και επενδύει σε ψηφιακό μαστογράφο τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη υποστήριξη και […]