Affidea Περιστερίου: Ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας - Affidea Ελλάδος

3 Απριλίου, 2023

Affidea Περιστερίου: Ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας

Το διαγνωστικό κέντρο Affidea Περιστερίου είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης ιατρούς. Με επίκεντρο την εμπειρία του εξεταζόμενου και την ποιότητα των εξετάσεων, το κέντρο στεγάζεται σε τετραώροφες κτιριακές εγκαταστάσεις, με άνετους χώρους φιλοξενίας και ιατρικά μηχανήματα αιχμής, που αντανακλούν την φιλοσοφία του ομίλου.

Stateoftheart ιατρικός εξοπλισμός για ακρίβεια στην διάγνωση

Με γνώμονα την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και την ασφάλεια των εξεταζόμενων, στην Affidea Περιστερίου έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής σε συνεργασία με διεθνείς κολοσσούς του κλάδου. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αξονικός Τομογράφος 128 τομών για την πραγματοποίηση αξονικής αγγειογραφίας, στεφανιογραφίας και πυελογραφίας, καθώς και ο Μαγνητικός Τομογράφος Signa Voyager 1,5Τ της GE Healthcare με δυνατότητα μαγνητικής αγγειογραφίας, πολυπαραμετρικής προστάτη, μαστογραφίας και πυελογραφίας.

Στο κέντρο διενεργούνται οι κυριότερες απεικονιστικές εξετάσεις, όπως Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχοι οργάνων σώματος, συμπεριλαμβανομένων παιδικών, βρεφικών, ενδοκολπικών, καρδιάς και μαστού, Ψηφιακές Ακτινογραφίες, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Επίσης λειτουργεί πλήρες Kαρδιολογικό τμήμα με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, δοκιμασίας κόπωσης, triplex καρδιάς, καθώς και τοποθέτησης holter ρυθμού και πίεσης.

Στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Περιστερίου επίσης διεκπεραιώνονται οι εργαστηριακές εξετάσεις γρήγορα και αξιόπιστα, καθώς το σύγχρονο μικροβιολογικό και βιοπαθολογικό εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ είναι διαπιστευμένο για Κλινικές Δοκιμές από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το διεθνές Πρότυπο ISO 15189. Σημειώνεται ότι όλα τα Εργαστήρια της Affidea εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση Εσωτερικό Έλεγχο Ποιότητας με τον οποίο διασφαλίζεται η ακρίβεια των αναλυτικών μεθόδων που πραγματοποιούνται, συνεπώς η αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και το Αγγειοχειρουργικό τμήμα του κέντρου όπου γίνεται εκτίμηση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση ασθενών με αγγειολογικά προβλήματα από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό. Σκοπός του τμήματος είναι η παροχή εξειδικευμένης φροντίδας σε ασθενείς με παθήσεις αγγείων που αφορούν όλο το φάσμα της αγγειολογίας-αγγειοχειρουργικής. Η αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων αφορά την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση αγγειακών και φλεβικών παθήσεων, θεραπεία ευρυαγγειών, δημιουργία αρτηριοφλεβικής επικοινωνίας για νεφροπαθείς, διαβητικό πόδι.

Εξειδίκευση στην ψηφιακή χαρτογράφηση και εξέταση σπίλων

Στο Δερματολογικό Τμήμα της Affidea Περιστερίου διενεργείται ψηφιακή χαρτογράφηση, δερματοσκόπηση και εξέταση σπίλων με το πιο αξιόπιστο σύστημα παγκοσμίως για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και την διάγνωση και καταγραφή πολλών δερματικών βλαβών και παθήσεων του δέρματος, των ονύχων και των τριχών. Η εξέταση είναι απολύτως ανώδυνη, χωρίς ακτινοβολία και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Επίσης, πραγματοποιείται αφαίρεση θηλωμάτων, σπίλων, μυρμηγκιών, θεραπείες ακμής, ενώ παρέχονται υπηρεσίες αισθητικής για πρόσωπο και σώμα (Χημικό peeling, Οξέα φρούτων AHA, DermaRoller-Microneedling, Microneedling-Dermapen, Δερμοαπόξεση με Διαμάντι-Dermabrasion, θεραπεία ματιών), καθώς και ενέσιμες θεραπείες (Aνορθωτικά νήματα PDO, Vampire Lifting-Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, Botox, Μεσοθεραπεία προσώπου και ματιών Nanosoft, Skinbooster, θεραπείες με Yαλουρονικό Οξύ-Fillers, θεραπείες λιπόλυσης-κυτταρίτιδας).

Υψηλή ιατρική εμπειρία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Ένα πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων συμπληρώνουν τις υπηρεσίες του κέντρου με τμήματα, όπως Πνευμονολογικό, Οφθαλμολογικό, Ορθοπεδικό, Νευρολογικό, Παθολογικό, Διαβητολογικό, Ενδοκρινολογικό, Γυναικολογικό, Μαστού και ΩΡΛ, όπου πραγματοποιούνται κλινικές εξετάσεις από καταξιωμένους ιατρούς συνεργάτες οι οποίοι καθορίζουν το αποτελεσματικότερο θεραπευτικό πλάνο. Η συνεργασία με ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων και η διεκπεραίωση όλων των εξετάσεων, απεικονιστικών και εργαστηριακών, άλλωστε συμβάλλουν καθοριστικά στην ολοκληρωμένη διαχείριση  και αντιμετώπιση όλων των παθήσεων.

Τέλος, το διαγνωστικό κέντρο Affidea Περιστερίου διαθέτει και υπηρεσία Κατ’ οίκον αιμοληψίας και νοσηλείας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης.

Για την πρόσβασή σας:

Η Affidea Περιστερίου παρέχει υψηλού επιπέδου και προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Περιστερίου και των γύρω περιοχών.

Το κέντρο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ δέχεται καθημερινά εξεταζόμενους από τις 06:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από 07:30 έως 15:00.

Affidea Περιστερίου, Θηβών 177

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 5760345
E-mail: peristeri@affidea.com

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές 06:30-21:00 & Σάββατο 07:30-15:00

Σχετικά Άρθρα

1

3 Απριλίου, 2023

Affidea Περιστερίου: Ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας

Το διαγνωστικό κέντρο Affidea Περιστερίου είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης ιατρούς. Με επίκεντρο την εμπειρία του εξεταζόμενου και την ποιότητα των εξετάσεων, το κέντρο στεγάζεται σε τετραώροφες κτιριακές εγκαταστάσεις, με άνετους χώρους φιλοξενίας και ιατρικά μηχανήματα αιχμής, που αντανακλούν την φιλοσοφία του ομίλου. State–of–the–art ιατρικός εξοπλισμός για […]