Τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι κορωνοιού στα διαγνωστικά κέντρα Affidea & κατ' οίκον - Affidea Ελλάδος

28 Μαΐου, 2020

Τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι κορωνοιού στα διαγνωστικά κέντρα Affidea & κατ’ οίκον

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea διενεργεί εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου στην Ελλάδα, και παράλληλα μέσω του Τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών πανελλαδικά.

Πρόκειται για αιματολογικό έλεγχο ανίχνευσης των αντισωμάτων IgG & IgM, που προσδιορίζει αν ο ασθενής έχει νοσήσει από τον SARS-CoV-2 και πλέον έχει αντισώματα έναντι του ιού ή αν υπάρχει η ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο.

Το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων πραγματοποιείται για επιδημιολογικό σκοπό και όχι για διαγνωστικό. Για την διάγνωση της νόσου στην οξεία φάση της, η συγκεκριμένη μέθοδος δεν ενδείκνυται.

Βασική προϋπόθεση για την διενέργεια του τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων είναι ο εξεταζόμενος να μην βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση και να μην έχει συμπτωματολογία ίωσης τις τελευταίες 15 ημέρες.

Η εξέταση πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού εντός των διαγνωστικών μονάδων και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας ακολουθούνται όλοι οι κανόνες προφύλαξης, τόσο για τους αιμολήπτες όσο και για τους εξεταζόμενους.

Η αποστολή των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα πραγματοποίησης της αιμοληψίας. Για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή συγχρωτισμού, η Affidea συνιστά την ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων.

Στο πλάι σας με ένα τηλεφώνημα η Affidea

Χωρίς περιττές και επίφοβες μετακινήσεις, ειδικά εκπαιδευμένο και με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας εφοδιασμένο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό διενεργεί και στο χώρο σας, ατομικά ή ομαδικά, το τεστ αντισωμάτων έναντι του κορωνοϊού, μέσω ασφαλούς, έγκυρης και εύκολης διαδικασίας.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εξέταση και τις οδηγίες για την διενέργεια της εξέτασης.

Σχετικά Άρθρα

1

28 Μαΐου, 2020

Τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι κορωνοιού στα διαγνωστικά κέντρα Affidea & κατ’ οίκον

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea διενεργεί εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου στην Ελλάδα, και παράλληλα μέσω του Τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών πανελλαδικά. Πρόκειται για αιματολογικό έλεγχο ανίχνευσης των αντισωμάτων IgG & IgM, που προσδιορίζει αν ο ασθενής έχει νοσήσει από τον SARS-CoV-2 και πλέον έχει αντισώματα έναντι του […]