Affidea Βάρης: Tιμητικός έπαινος για την εθελοντική προσφορά και τη στήριξη στο έργο του Δήμου 3Β - Affidea Ελλάδος

8 Μαΐου, 2019

Affidea Βάρης: Tιμητικός έπαινος για την εθελοντική προσφορά και τη στήριξη στο έργο του Δήμου 3Β

Τιμητικό έπαινο για την προσφορά του και γτη στήριξή του στο έργο που επιτελεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, έλαβε το διαγνωστικό κέντρο Affidea Βάρης, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο «ΙΩΝΙΑ».

Συγκεκριμένα, το Affidea Βάρης βραβεύτηκε για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που προσφέρει στους δημότες, στα ΑμεΑ, καθώς και στα μέλη των ΚΑΠΗ, σε ειδικές μειωμένες τιμές ή και, σε κάποιες περιπτώσεις, εντελώς δωρεάν. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τα τελευταία πέντε χρόνια προσέφερε περισσότερες από 1.000 ιατρικές εξετάσεις στο Δήμο, για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αφιερωμένης στον εθελοντισμό, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, βραβεύτηκαν συμπολίτες μας που στηρίζουν την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Από πλευράς του Ομίλου Affidea, το «παρών» έδωσε η κα Αλεξάνδρα Θάνου, Διοικητική Διευθύντρια του Κέντρου Affidea Βάρης, η οποία παρέλαβε τον τιμητικό έπαινο από τον Δήμαρχο 3Β, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Κατά τον χαιρετισμό που απηύθηνε, η κα Θάνου δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην οικογένεια της Affidea, καθώς η ανιδιοτελής προσφορά σε ενέργειες για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, αποτελεί προτεραιότητα. Στην Affidea υλοποιούμε ετησίως ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών εταιρικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιες πρωτοβουλίες, καθώς συνάδει με την ίδια την κουλτούρα και φιλοσοφία μας».

 

Σχετικά Άρθρα

1

8 Μαΐου, 2019

Affidea Βάρης: Tιμητικός έπαινος για την εθελοντική προσφορά και τη στήριξη στο έργο του Δήμου 3Β

Τιμητικό έπαινο για την προσφορά του και γτη στήριξή του στο έργο που επιτελεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, έλαβε το διαγνωστικό κέντρο Affidea Βάρης, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο «ΙΩΝΙΑ». Συγκεκριμένα, το Affidea Βάρης βραβεύτηκε για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που προσφέρει στους […]