Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή από τον Όμιλο Affidea - Affidea Ελλάδος

29 Αυγούστου, 2022

Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή από τον Όμιλο Affidea

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά ιατρεία City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν σε προνομιακή τιμή την δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες, συγκεκριμένα στην τιμή των 20€.

Η επιστροφή στους χώρους άθλησης και η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων απαιτούν την τήρηση οδηγιών του ΕΟΔΥ. Ταυτόχρονα, προσκομίζεται ειδική ιατρική βεβαίωση για τους αθλητές και τους αθλούμενους όλων των ηλικιών, πριν την έναρξη των προπονήσεων σε οργανωμένες δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον και είναι στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής  κατάρτισης οι οποίοι σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων εξεταζόμενων. Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 στα:

Affidea Πολυιατρεία

 

City Med Δερματολογικά Κέντρα

 

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως στην έναρξη της νέας διδακτικής -και όχι μόνο- περιόδου ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε εμάς και στα παιδιά!

Σχετικά Άρθρα

1

29 Αυγούστου, 2022

Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή από τον Όμιλο Affidea

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά ιατρεία City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν σε προνομιακή τιμή την δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες, συγκεκριμένα στην τιμή των 20€. Η επιστροφή στους χώρους άθλησης και η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων απαιτούν την τήρηση οδηγιών του ΕΟΔΥ. […]