Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας ο Όμιλος Affidea στο FIBA 3×3 Greece Tour - Affidea Ελλάδος

24 Αυγούστου, 2021

Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας ο Όμιλος Affidea στο FIBA 3×3 Greece Tour

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea είναι ο επίσημος υποστηρικτής στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών στο 1ο FIBA 3×3 Greece Tour που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Ηράκλειο, Πρέβεζα, Πειραιά και Βάρκιζα, παρέχοντας για μία ακόμη φορά ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις.

Από τις 20 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η καρδιά του Basketball 3×3 χτυπά στην Ελλάδα με σημείο αναφοράς το πρώτο FIBA 3×3 Greece Tour το οποίο διεξάγεται με την πιστοποίηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας και υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Ο Όμιλος Affidea ανέλαβε τον έλεγχο κορωνοϊού για όλες τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά, με τις δειγματοληψίες να πραγματοποιούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του ομίλου, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης φροντίδας, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και με εγγύηση για την αξιοπιστία των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Στις 20-21-22 Αυγούστου 2021, το Παγκρήτιο Στάδιο γίνεται το θέατρο του πρώτου από τα τέσσερα διαδοχικά τουρνουά με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ηρακλείου. Την σκυτάλη παίρνει στις 24-25-26 Αυγούστου η Πρέβεζα με χώρο διεξαγωγής την προβλήτα του λιμανιού και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η τελική φάση του τουρνουά στις 27-28-29-30 Αυγούστου θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πειραιά. Το τουρνουά στον Πειραιά αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Στους τελικούς της τελευταίας ημέρας αυτού του γύρου θα συμμετάσχουν οι φιναλίστ από το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τον Πειραιά με έπαθλο την πρόκριση στο 3×3 Unites Challenger που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου 2021.

Η επόμενη και τελευταία πράξη του 1ου FIBA 3×3 Greece Tour θα ανέβει στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου 2021 στη σκηνή της κεντρικής πλατείας της Βάρκιζας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Μέσω αυτού του τουρνουά θα δοθεί μια wild card συμμετοχής στο 3×3 Unites Challenger, ενώ η αυλαία θα πέσει με τη διεξαγωγή του All Star Game.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου FIBA 3×3 Greece Tour είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στον σύνδεσμο https://www.greece3x3.gr όπως επίσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (www.facebook.com/greece3x3 και www.instagram.com/greece3x3)

Σχετικά Άρθρα

1

24 Αυγούστου, 2021

Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας ο Όμιλος Affidea στο FIBA 3×3 Greece Tour

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea είναι ο επίσημος υποστηρικτής στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών στο 1ο FIBA 3×3 Greece Tour που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Ηράκλειο, Πρέβεζα, Πειραιά και Βάρκιζα, παρέχοντας για μία ακόμη φορά ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις. Από τις 20 Αυγούστου έως και τις 5 […]