Η Affidea Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της θεατρικής παράστασης «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση - Affidea Ελλάδος

17 Ιανουαρίου, 2022

Η Affidea Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της θεατρικής παράστασης «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση

Τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea εμπιστεύτηκε η Μιμή Ντενίση, για τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας της, διενεργώντας έλεγχο για COVID-19, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο διαγνωστικό κέντρο της Κηφισιάς όπου υποβλήθηκε στον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο, ξεναγήθηκε στους χώρους του, συνομίλησε με τους υπευθύνους και φωτογραφήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea είναι ο επίσημος ιατρικός υποστηρικτής της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας “Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη”, μιας παράστασης που προωθεί την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.

Με τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων για COVID-19, μέσω της κινητής μονάδας του Τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών και σύμφωνα με τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Affidea φροντίζει για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης που πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, συμβάλλοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση της νόσου COVID-19, πραγματοποιεί το σύνολο των τεστ ανίχνευσης, χρησιμοποιώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους αναφοράς και πιστοποιημένα αντιδραστήρια. Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων, το ωράριο λειτουργίας έχει επεκταθεί και την Κυριακή, σε πολλαπλά σημεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

17 Ιανουαρίου, 2022

Η Affidea Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της θεατρικής παράστασης «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση

Τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea εμπιστεύτηκε η Μιμή Ντενίση, για τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας της, διενεργώντας έλεγχο για COVID-19, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο διαγνωστικό κέντρο της Κηφισιάς όπου υποβλήθηκε στον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο, ξεναγήθηκε στους χώρους του, συνομίλησε με τους υπευθύνους και φωτογραφήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Ο […]