Η Affidea έτρεξε για την Ειρήνη! - Affidea Ελλάδος

19 Μαΐου, 2022

Η Affidea έτρεξε για την Ειρήνη!

Με το μήνυμα “Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή” πραγματοποιήθηκε η «Ειρηνοδρομία» 2022 του Δήμου Αγίου Δημητρίου με Επίσημο Υποστηρικτή τον όμιλο Affidea.

Δρομείς όλων των ηλικιών κατέκλυσαν το πρωί της Κυριακής 15 Μαίου την Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου και τίμησαν τον αγώνα με το χαμόγελο και την παρουσία τους, σπάζοντας κάθε ρεκόρ προηγούμενων συμμετοχών. Είναι αξιοσημείωτο πως κάθε χρόνο μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων υποστηρίζει το έργο ενός κοινωνικού φορέα. Φέτος υποστηρίχθηκε ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, έναν οργανισμό που η Affidea στηρίζει με υπερηφάνεια εδώ και καιρό.

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea για 3η χρονιά ήταν Επίσημος Υποστηρικτής στην «Ειρηνοδρομία» του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενώ συμμετείχε και με το δικό του running team. Η ομάδα εργαζομένων της Affidea είχε δυναμική συμμετοχή και στήριξε όλους τους αγώνες.

Παράλληλα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών, βραβεύοντας τους νικητές.

Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, ο όμιλος Affidea προσέφερε στους νικητές ως δώρο τον ετήσιο έλεγχο υγείας – check up.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για την ειρήνη, την ελευθερία και τον αθλητισμό που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη και όλων των αξιών που ο ίδιος πρέσβευε, συμμετείχαν χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι έτρεξαν σε διαδρομές των 10, 5 και 2,5 χλμ καθώς και σε μία διαδρομή ευαισθησίας 1000μ.

Mικροί και μεγάλοι εναπόθεσαν την αγωνιστική τους προσπάθεια, διαδίδοντας δυνατά το μήνυμα της ειρήνης, ενώ εκατοντάδες εθελοντές βοήθησαν στη σωστή διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών διαδικασιών.

Σχετικά Άρθρα

1

19 Μαΐου, 2022

Η Affidea έτρεξε για την Ειρήνη!

Με το μήνυμα “Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή” πραγματοποιήθηκε η «Ειρηνοδρομία» 2022 του Δήμου Αγίου Δημητρίου με Επίσημο Υποστηρικτή τον όμιλο Affidea. Δρομείς όλων των ηλικιών κατέκλυσαν το πρωί της Κυριακής 15 Μαίου την Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου και τίμησαν τον αγώνα με το χαμόγελο και την παρουσία τους, σπάζοντας κάθε ρεκόρ προηγούμενων συμμετοχών. […]