Η Affidea φωτίζεται ροζ με αφορμή την Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού - Affidea Ελλάδος

18 Οκτωβρίου, 2022

Η Affidea φωτίζεται ροζ με αφορμή την Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Μήνυμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Η Affidea τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, 25 Οκτωβρίου, με δράσεις που έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον πληθυσμό σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η πρόληψη στην αντιμετώπιση της νόσου και να αναδείξουν την σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτό, η Affidea επέλεξε δύο εμβληματικά διαγνωστικά της κέντρα που βρίσκονται σε βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, πλατεία Μαβίλη και Κηφισιά, να φωταγωγηθούν ροζ, το χρώμα που έχει καθιερωθεί για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, από την Δευτέρα 17 έως τις 25 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας σε όλους την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Παράλληλα, στα δύο αυτά κέντρα, η Affidea θα εκπέμπει ειδικά στοχευμένα μηνύματα μέσω των ειδικών οθονών στις βιτρίνες, θέλοντας να ενημερώσει για την δύναμη της πρόληψης.

Σημειώνεται ότι ο φωτισμός πραγματοποιείται με λαμπτήρες LED, με βάση τους στόχους του Ομίλου Affidea να λειτουργεί με βιώσιμο αντίκτυπο στο περιβάλλον, μειώνοντας την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, επισημαίνοντας την αξία της έγκαιρης διάγνωσης, η Affidea παρέχει για όλο τον Οκτώβριο εξετάσεις προληπτικού ελέγχου μαστού (ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών) σε προνομιακή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαγνωστικό κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.