Η Affidea Σπάρτης πρωτοπορεί εγκαθιστώντας τον νέας γενιάς Μαγνητικό Τομογράφο SIGNA™ Explorer - Affidea Ελλάδος

19 Μαΐου, 2021

Η Affidea Σπάρτης πρωτοπορεί εγκαθιστώντας τον νέας γενιάς Μαγνητικό Τομογράφο SIGNA™ Explorer

Με το DNA του πρωτοπόρου των μαγνητικών τομογράφων εξοπλίστηκε πρόσφατα το πολυδύναμο και πλήρως ανακαινισμένο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στην Σπάρτη. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της ανανέωσης του ιατρικού εξοπλισμού του στην υπηρεσία των πολιτών, εξασφαλίζει νέα δεδομένα στην απεικόνιση και ανάλυση. Οι ασθενείς δύνανται να πραγματοποιούν κρίσιμες για την υγεία τους εξετάσεις στο χώρο της μαγνητικής τομογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, o  καινούργιος μαγνητικός τομογράφος SIGNA™ Explorer 1.5 Tesla της GE έρχεται να βελτιώσει την εμπειρία των ασθενών, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας με περιορισμό στη διάρκεια της εξέτασης. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης διαφορετικών τύπων ασθενών και ενός μεγάλου φάσματος ειδικών εξετάσεων, όπως μαγνητική αγγειογραφία, πολυπαραμετρική μαγνητική προστάτη, μαγνητική χολαγγειοπαγκρεατογραφία (MRCP), μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική μαστογραφία.

Αναφερόμενος στην έναρξη λειτουργίας του νέου μαγνητικού τομογράφου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε έμπρακτα με επενδύσεις δίπλα στους συμπολίτες μας, που φέρνουμε την καινοτομία στην πόλη της Σπάρτης και μοιραζόμαστε την ιατρική τεχνογνωσία και υψηλή εξειδίκευσή μας, όχι μόνο για να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών, αλλά για να φέρουμε την επιστήμη και την προσφορά υπηρεσιών υγείας πιο κοντά στον άνθρωπο. Όλοι εμείς στην Affidea, εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε υπεύθυνα ότι τόσο η τεχνολογία αιχμής όσο και το άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στην προστασία της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται».

Στις εγκαταστάσεις και στη φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με την ανακαίνιση των χώρων του Διαγνωστικού Κέντρου, αναφέρθηκε η Διοικητική Διευθύντρια της Affidea Σπάρτης κα Άννυ Ηλιοπούλου, η οποία σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση του κέντρου μας, καθώς πρωταρχικό μέλημά μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο. Ήδη έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια για τις εξαιρετικές δυνατότητες του νέου μαγνητικού τομογράφου, που ανεβάζει τον πήχη των μαγνητών, ξεπερνώντας τα λειτουργικά όρια των συμβατικών τομογράφων, και χαιρόμαστε που κάνουμε τη διαδικασία των εξετάσεων και την εξυπηρέτηση πιο ευχάριστη, γρήγορη, εύκολη και άνετη για τους συμπολίτες μας».

Σχετικά Άρθρα

1

19 Μαΐου, 2021

Η Affidea Σπάρτης πρωτοπορεί εγκαθιστώντας τον νέας γενιάς Μαγνητικό Τομογράφο SIGNA™ Explorer

Με το DNA του πρωτοπόρου των μαγνητικών τομογράφων εξοπλίστηκε πρόσφατα το πολυδύναμο και πλήρως ανακαινισμένο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στην Σπάρτη. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της ανανέωσης του ιατρικού εξοπλισμού του στην υπηρεσία των πολιτών, εξασφαλίζει νέα δεδομένα στην απεικόνιση και ανάλυση. Οι ασθενείς δύνανται να πραγματοποιούν κρίσιμες για […]