Η Affidea στηρίζει την Ειρηνοδρομία 2022 του Δήμου Αγίου Δημητρίου - Affidea Ελλάδος

18 Απριλίου, 2022

Η Affidea στηρίζει την Ειρηνοδρομία 2022 του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η Ειρηνοδρομία με συμβολικό, αλλά και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνεται τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέκου Παναγούλη. Φέτος, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαίου στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και η Αffidea θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών, προσφέροντας παράλληλα  σαν έπαθλο στους νικητές προληπτικές ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις – check up.

H Ειρηνοδρομία 2022 περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ, 5χλμ και 2,5χλμ, μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ενώ συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αγίου Δημητρίου και την Περιφέρεια Αττικής, με το μήνυμα «Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή».

Με την παρουσία των δυο μεγάλων πρεσβευτών της Ειρηνοδρομίας, των χρυσών Παραολυμπιονικών του Τόκιο, Νάσου Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για την «Ειρηνοδρομία 2022» την Τρίτη 12 Απριλίου, στο χώρο του Μουσείου Αφής του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.

«Η Ειρηνοδρομία, πιο επίκαιρη από ποτέ, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αναμενόμενα δρομικά γεγονότα της Αττικής, καθώς αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη τη μαθητική και αθλητική κοινότητα. Είναι μια γιορτή του αθλητισμού που έχουν αγαπήσει χιλιάδες πολίτες! Προωθεί τη συμμετοχή κι έχει σημαντικούς συμβολισμούς, όπως η ειρήνη και η αλληλεγγύη. Είναι αξιοσημείωτο πως κάθε χρόνο μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων υποστηρίζει το έργο ενός κοινωνικού φορέα. Φέτος, υποστηρίζεται ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, ένας οργανισμός που η Affidea στηρίζει με υπερηφάνεια εδώ και καιρό.

Στέλνοντας κι εμείς το μήνυμα ειρήνης και θέλοντας να προβάλουμε τις αξίες του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, στηρίζουμε για άλλη μια χρονιά έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Όλοι οι άνθρωποι της Affidea είμαστε σταθερά στο πλευρό του Δήμου, όχι μόνο για την Ειρηνοδρομία! Και είμαστε σίγουροι ότι η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, θα έχει μέλλον», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου.

Σχετικά Άρθρα

1

18 Απριλίου, 2022

Η Affidea στηρίζει την Ειρηνοδρομία 2022 του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η Ειρηνοδρομία με συμβολικό, αλλά και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνεται τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέκου Παναγούλη. Φέτος, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαίου στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και η Αffidea θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών, προσφέροντας […]