Ιατρικά αποτελέσματα με ιστορική συγκριτική αναδρομή από την Affidea - Affidea Ελλάδος

14 Απριλίου, 2022

Ιατρικά αποτελέσματα με ιστορική συγκριτική αναδρομή από την Affidea

Λάβετε το ιστορικό των εργαστηριακών σας εξετάσεων με ένα κλικ!

 

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, πρωτοπόρος σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και κλινικής διακυβέρνησης, λανσάρει νέα υπηρεσία αναλυτικής παρουσίασης ιστορικού για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η ιστορική συγκριτική αναδρομή σε ιατρικές εξετάσεις αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εξεταζόμενους που μπορούν πλέον να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους δείκτες της υγείας τους, αλλά και να μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές άμεσα με τον ιατρό της επιλογής τους.

Η εφαρμογή παρέχει εύκολα και γρήγορα το ιατρικό ιστορικό* του ασθενούς και επιτρέπει στον ιατρό του να λαμβάνει συγκεντρωτικά και συγκριτικά τις απαιτούμενες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Με «έξυπνα» διαγράμματα ο γιατρός μπορεί να συγκρίνει τα ευρήματα παλαιότερων εξετάσεων με τα αποτελέσματα από τις πιο πρόσφατες επισκέψεις και να παρακολουθήσει τη διακύμανση των αποτελεσμάτων μιας συγκεκριμένης εξέτασης σε βάθος χρόνου, χωρίς να ανατρέχει σε φακέλους ή καρτέλες ασθενών.

Το σημαντικό όφελος της νέας εφαρμογής της Affidea είναι ότι εξυπηρετεί την βέλτιστη διαχείριση του προβλήματος της υγείας του ασθενούς με την ανά πάσα στιγμή συνθετική και συγκριτική μελέτη των εργαστηριακών ευρημάτων, και διευκολύνει τον συγκερασμό αυτών με τα κλινικά ευρήματα.

Με ένα κλικ, τόσο ο εξεταζόμενος όσο και ο θεράπων γιατρός, θα μπορούν να λάβουν το αρχείο των εξετάσεων ηλεκτρονικά, καθώς η εφαρμογή προσφέρεται στην περίπτωση που ο εξεταζόμενος ζητήσει να παραλάβει τα αποτελέσματά του με email.

Οι κατηγορίες εξετάσεων στις οποίες έχει ενεργοποιηθεί η ιστορική συγκριτική αναδρομή είναι: Βιοχημικές, Αιματολογικές, Ανοσολογικές, Πήξης, Βιοχημικές εξετάσεις σε Ούρα, Δείκτες Νεοπλασίας, Επίπεδα Φαρμάκων.**

 

* Περιλαμβάνει ιστορικό εξετάσεων που εκτελέστηκαν μετά την ένταξη των διαγνωστικών κέντρων στο κεντρικό σύστημα διαχείρισης της Εταιρείας.

* * Εξαιρούνται: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σπερμοδιάγραμμα, Καλλιέργιες, Ηλεκτροφορήσεις, Αντιβιογράμματα, Καμπύλες, Rast, Μοριακές, Covid, Εξετάσεις μεγάλου κειμένου και ερμηνείας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

14 Απριλίου, 2022

Ιατρικά αποτελέσματα με ιστορική συγκριτική αναδρομή από την Affidea

Λάβετε το ιστορικό των εργαστηριακών σας εξετάσεων με ένα κλικ!   Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, πρωτοπόρος σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και κλινικής διακυβέρνησης, λανσάρει νέα υπηρεσία αναλυτικής παρουσίασης ιστορικού για εργαστηριακές εξετάσεις. Η ιστορική συγκριτική αναδρομή σε ιατρικές εξετάσεις αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εξεταζόμενους που μπορούν πλέον να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη […]