Καριέρα - Affidea Ελλάδος

15 Μαρτίου, 2021

Καριέρα

Στην Affidea αναζητούμε συνεχώς άτομα που ενδιαφέρονται να συνδέσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη με την προσφορά υπηρεσιών στον άνθρωπο.

Η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η άρτια εξυπηρέτηση  των εξεταζομένων αποτελούν  τη βασική μέριμνα του ανθρώπινου, διοικητικού και ιατρικού δυναμικού του ομίλου.

Γιατί στην Affidea;

Η Affidea Ελλάδος, ελληνική θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη (affidea.com), σας καλεί να ενσωματωθείτε στο δυναμικό της και να επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές προοπτικές που υπάρχουν στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η συνεργασία με την Affidea σας εξασφαλίζει δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

Στην Affidea ανταμείβουμε την ομαδικότητα, την εργατικότητα, τη γνώση και τη θέληση για συνεχή προσπάθεια.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr.gr@affidea.com ή συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης υποψηφίων ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη επικράτεια και μπορείτε να ενημερωθείτε από την ειδική ενότητα “Καριέρα” στην ιστοσελίδα μας.

Σχετικά Άρθρα

1

15 Μαρτίου, 2021

Καριέρα

Στην Affidea αναζητούμε συνεχώς άτομα που ενδιαφέρονται να συνδέσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη με την προσφορά υπηρεσιών στον άνθρωπο. Η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η άρτια εξυπηρέτηση  των εξεταζομένων αποτελούν  τη βασική μέριμνα του ανθρώπινου, διοικητικού και ιατρικού δυναμικού του ομίλου. Γιατί στην Affidea; Η Affidea Ελλάδος, ελληνική θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου […]