Κερδίστε 2πλάσια yellows στα διαγνωστικά κέντρα Affidea - Affidea Ελλάδος

30 Αυγούστου, 2023

Κερδίστε 2πλάσια yellows στα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς φροντίζουν για εσάς!

Επισκεφτείτε από 4 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2023 ένα από τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, πραγματοποιήστε διαγνωστικές ή προληπτικές εξετάσεις αξίας άνω των 30€ και κερδίστε 2πλάσια yellows, πληρώνοντας με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Όροι & Προϋποθέσεις

 

Πού ισχύει η ενέργεια;

Στα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow, Διαγνωστικά Κέντρα Affidea.

 

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει για το διάστημα 04/09 έως 09/10/2023.

 

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

 

Τι κερδίζετε;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής από 30€ και άνω για διαγνωστικές ή προληπτικές εξετάσεις, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, αντιστοιχεί σε:

  • 10 yellows με πιστωτικές ή/και προπληρωμένες κάρτες.
  • 4 yellows με χρεωστικές κάρτες.

 

Πότε θα πάρετε τα yellows της ενέργειας;

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

 

Γενικοί Όροι

  • H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της ενέργειας και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
  • Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
  • Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.
  • Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Σχετικά Άρθρα

1

30 Αυγούστου, 2023

Κερδίστε 2πλάσια yellows στα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς φροντίζουν για εσάς! Επισκεφτείτε από 4 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2023 ένα από τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, πραγματοποιήστε διαγνωστικές ή προληπτικές εξετάσεις αξίας άνω των 30€ και κερδίστε 2πλάσια yellows, πληρώνοντας με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Όροι & […]