Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό μαγνητικής τομογραφίας - Affidea Ελλάδος

26 Ιανουαρίου, 2023

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό μαγνητικής τομογραφίας

Η Affidea, πιστή στη δέσμευσή της για αξιόπιστη έγκαιρη διάγνωση, επενδύει σταθερά σε ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Η τελευτεία επένδυση αφορά το διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Περιστερίου (Θηβών 177) που ενδυναμώνεται με την προσθήκη τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικού τομογράφου.

Εξοπλισμένος με τις πιο σύγχρονες εφαρμογές, ο SIGNATM Voyager AIR™ Edition της GE HealthCare που εγκαταστάθηκε πρόσφατα, προσφέρει εκπληκτικές κλινικές δυνατότητες και εξαιρετική άνεση για τον ασθενή. Ταυτόχρονα, απαιτεί χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, καθιστώντας τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea Περιστερίου διαθέτει νέα τεχνολογία πηνίων που είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα όπως μία άνετη κουβέρτα. Κάθε πηνίο είναι 60% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά και τόσο εύκαμπτο ώστε να περιβάλλει με ακρίβεια τους ασθενείς προσφέροντας παράλληλα υψηλή ποιότητα εικόνας.  Ο σχεδιασμός με άνοιγμα 70cm επιτρέπει στους ασθενείς να αναπαύονται άνετα απολαμβάνοντας εύκολη πρόσβαση και άνετη εμπειρία σάρωσης. Με αναβαθμισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης διόρθωσης κίνησης, μειώνεται η ανάγκη πλήρους ακινησίας του ασθενή κατά τη διάρκεια της σάρωσης, κάνοντας τη διαδικασία λιγότερο στρεσογόνα.

Με υπερσύγχρονες τεχνικές επιτρέπει ταχύτερη απεικόνιση του σώματος και έως 47% μικρότερες κρατήσεις αναπνοής (“breath holds”), έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά. Επίσης η αναβαθμισμένη απεικονιστική διαδικασία του μαγνητικού τομογράφου, βοηθάει στην υψηλής ανάλυσης απεικόνιση του ήπατος, του μαστού και του προστάτη, σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Τα ισχυρά βαθμιδωτά πεδία του σε συνδυασμό με το πλήρες πακέτο τεχνικών λήψης CV Works εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου εξετάσεις καρδιάς.

Με την τεχνολογία SilentScan μειώνεται δραματικά ο θόρυβος κατά τη σάρωση, επιτρέποντας αθόρυβες εξετάσεις, όπως νευρολογική, απεικόνιση σπονδυλικής στήλης και μυοσκελετικού.

Η συνέπεια στην έγκυρη διάγνωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο, έχουν αναδείξει την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο φορέα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο της ιατρικής κοινότητας. Αφοσιωμένη στην αποστολή της να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες υγείας, η Affidea επενδύει διαρκώς στην τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προαγωγή της υγείας.

 

Σχετικά Άρθρα

1

26 Ιανουαρίου, 2023

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό μαγνητικής τομογραφίας

Η Affidea, πιστή στη δέσμευσή της για αξιόπιστη έγκαιρη διάγνωση, επενδύει σταθερά σε ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Η τελευτεία επένδυση αφορά το διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Περιστερίου (Θηβών 177) που ενδυναμώνεται με την προσθήκη τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικού τομογράφου. Εξοπλισμένος με τις πιο σύγχρονες εφαρμογές, ο SIGNATM Voyager AIR™ Edition της GE HealthCare που εγκαταστάθηκε πρόσφατα, […]