Με την Υποστήριξη του Ομίλου Affidea το Ελληνογαλλικό Φόρουμ για την Υγεία - Affidea Ελλάδος

13 Απριλίου, 2022

Με την Υποστήριξη του Ομίλου Affidea το Ελληνογαλλικό Φόρουμ για την Υγεία

Ο Όμιλος Affidea έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση με τίτλο «Εθνικό σχέδιο δράσης για τη Δημόσια Υγεία» που διοργανώθηκε από το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. Προτεραιότητα του Ομίλου είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση γύρω από θέματα προαγωγής της υγείας.

Στο Φόρουμ συμμετείχαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εγνωσμένου κύρους επιστήμονες, επικεφαλής ορισμένων από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και θεσμικών φορέων.

Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε η δημόσια Υγεία μέσα από το πρίσμα της ελληνογαλλικής στρατηγικής συνεργασίας, έχοντας καταστήσει σαφή την αναγκαιότητα για την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας στον τομέα της Υγείας.

Με γνώμονα την ενημέρωση και τη συνεργασία αναπτύχθηκαν θεματικές σχετικά με την αποτελεσματικότερη υγειονομική περίθαλψη προς όφελος των ασθενών, τη συμμόρφωση στη θεραπευτική αγωγή, τη ψηφιοποίηση στην υπηρεσία των ασθενών με καρκίνο, τη γαλλική μεταρρύθμιση στην ιδιωτική ασφάλιση, τη νοσηλεία στο σπίτι, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ελεύθερες ανακοινώσεις.