Με την Affidea στο πλευρό της η Πρωταθλήτρια ξιφασκίας Σταυρίνα Γαρυφάλλου - Affidea Ελλάδος

1 Απριλίου, 2021

Με την Affidea στο πλευρό της η Πρωταθλήτρια ξιφασκίας Σταυρίνα Γαρυφάλλου

Δύο φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεως και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, η Σταυρίνα Γαρυφάλλου βρίσκεται σήμερα στο Νο 47 στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία Νεανίδων. Παράλληλα είναι μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης και ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος Νεανίδων στο ξίφος ασκήσεως 2019-20 συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας U17 που διεξάγεται στο Κάϊρο της Αιγύπτου στις 3-11 Απριλίου. Με την στήριξη του ομίλου Affidea, σε μια δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας, οι στόχοι της αρχίζουν να πραγματοποιούνται και οι εμπειρίες που αποκτά δημιουργούν τις σωστές βάσεις για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον.

Ο όμιλος Affidea διέκρινε στη Σταυρίνα το όραμα και το ήθος, την προσήλωση και τη μαχητικότητα, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά της για αθλητικές διακρίσεις, αναλαμβάνοντας να παράσχει ιατρικές υπηρεσίες στην αθλήτρια, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στο προπονητικό της πρόγραμμα. Πριν αναχωρήσει για το Κάϊρο, η 15χρονη αθλήτρια επισκέφτηκε το διαγνωστικό κέντρο της Affidea Καλλιθέας για τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας της, διενεργώντας μεταξύ άλλων και μοριακό έλεγχο Covid-19, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Πάντα μας κάνει υπερήφανους να βλέπουμε νέους ανθρώπους με όραμα και πάθος να τα καταφέρνουν και θέλουμε να είμαστε δίπλα τους για να τους στηρίζουμε όπως μπορούμε. Όλοι εμείς στην Affidea στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των δημιουργικών δυνάμεων που μπορούν να δώσουν στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει και ο αθλητισμός είναι η απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί. Εύχομαι στη Σταυρίνα μια ελπιδοφόρα πορεία με αμέτρητες αγωνιστικές επιτυχίες».

Από την πλευρά της, η Σταυρίνα Γαρυφάλλου αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Affidea για την απόφασή τους να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της στον αθλητισμό, σημείωσε: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια της Affidea. Η παρουσία του ομίλου είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Αυτή την εποχή η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πολύτιμος αρωγός για εμάς τους αθλητές. Συνεχίζω την προσπάθειά μου με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, αφοσίωση και πίστη και δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σας κάνω υπερήφανους, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα».

Σχετικά Άρθρα

1

1 Απριλίου, 2021

Με την Affidea στο πλευρό της η Πρωταθλήτρια ξιφασκίας Σταυρίνα Γαρυφάλλου

Δύο φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεως και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, η Σταυρίνα Γαρυφάλλου βρίσκεται σήμερα στο Νο 47 στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία Νεανίδων. Παράλληλα είναι μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης και ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος Νεανίδων στο ξίφος ασκήσεως 2019-20 συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας U17 που διεξάγεται στο Κάϊρο της […]