Μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει στην Affidea κατά της COVID-19 - Affidea Ελλάδος

17 Μαρτίου, 2020

Μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει στην Affidea κατά της COVID-19

Η προάσπιση της υγείας όλων μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Affidea. Συμμεριζόμενοι το γενικότερο κλίμα και για απολύτως προληπτικούς λόγους, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19, που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΑΣ

  • Εντατική καθημερινή καθαριότητα και ενδελεχής επαρκής απολύμανση, όπως πάντοτε, σε όλους τους χώρους των κέντρων μας.
  • Λήψη πρόσθετων μέτρων ατομικής υγιεινής κατά την είσοδο στα κέντρα, όπως απολύμανση χεριών με αντισηπτικό και διάθεση μασκών προς χρήση του προσωπικού και των ασθενών.
  • Θερμομέτρηση όλων (ασθενών, επισκεπτών, ιατρών και γενικότερα όλου του προσωπικού) όσοι πρόκειται να εισέλθουν στα διαγνωστικά κέντρα.
  • Έλεγχος της ροής του αριθμού των ασθενών που προσέρχονται στα κέντρα μας, με την καθοδήγηση στελέχους υποδοχής της Affidea και την a priori προσαρμογή των ραντεβού με τρόπο, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός ατόμων στην αναμονή.
  • Τηλεφωνική ενημέρωση ανά ραντεβού κατά το κλείσιμο αυτού, σχετικά με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά την επίσκεψη.
    Μεγαλύτερος χρόνος μεσολάβησης μεταξύ εξετάσεων για τον καλύτερο αερισμό και καθαρισμό των χώρων.
  • Τοποθέτηση υάλινων πετασμάτων μπροστά από τις γραμματείες για περαιτέρω προφύλαξη.
  • Εξοπλισμός προσωπικού με αδιάβροχη ρόμπα μίας χρήσης με μακριά μανίκια, μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή FFP3), ανάλογα με το είδος της παρέμβασης, γυαλιά ή ασπίδα προσώπου και γάντια, όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ.
  • Απολύμανση του ιατρικο-τεχνολογικού εξοπλισμού μετά το πέρας των εξετάσεων για όλα τα περιστατικά.
  • Ανάρτηση ενημερωτικού υλικού με τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στην περίπτωση που εξεταζόμενος έχει συμπτώματα ίωσης, έχει ταξιδέψει τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό, έχει έρθει σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχει θερμοκρασία υψηλότερη των 37 βαθμών Κελσίου, οι εξετάσεις δεν πραγματοποιούνται και οι εξεταζόμενοι παραπέμπονται σε επικοινωνία με τον κλινικό τους ιατρό ή τον ΕΟΔΥ.

ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί σας για να μην υπάρχει άσκοπη καθυστέρηση και δημιουργείται συνωστισμός.
Να ενημερώνεστε από το site μας www.affidea.gr καθώς και από τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ό,τι νεότερο.
Για την επικοινωνία σας με τα Διαγνωστικά Κέντρα μας μπορείτε να

  • καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της κάθε μονάδας μας. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του κέντρου που επιθυμείτε.
  • στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com ή στο e-mail του κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση on-line μέσω του site μας www.affidea.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

  • Ενημερώνουμε συστηματικά για τους τρόπους πρόληψης και προστασίας των εργαζόμενων και των οικογενειών τους, σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Παρέχουμε τη δυνατότητα για ευέλικτη μορφή εργασίας.
  • Χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών, εφαρμόζοντας την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
  • Απολυμαίνουμε προληπτικά όλους τους χώρους εργασίας, τόσο των ιατρικών μονάδων όσο και των κεντρικών γραφείων διοίκησης.
  • Αναστείλαμε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια εκτός και εντός Ελλάδος.
  • Διακόψαμε τις εσωτερικές και εξωτερικές συναντήσεις  και τις αντικαταστήσαμε με τηλεφωνικές ή βιντεοδιασκέψεις.

Έτοιμοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, δεσμευόμαστε ότι θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τα προληπτικά μέτρα που θα λαμβάνουμε για την προστασία της υγείας όλων, ενώ παράλληλα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Οι άνθρωποι της Affidea παραμένουν στη διάθεσή σας για κάθε ανάγκη, καθημερινά. Με την υπεύθυνη ανταπόκριση όλων μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την τρέχουσα κατάσταση και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς και την ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Σχετικά Άρθρα

1

17 Μαρτίου, 2020

Μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει στην Affidea κατά της COVID-19

Η προάσπιση της υγείας όλων μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Affidea. Συμμεριζόμενοι το γενικότερο κλίμα και για απολύτως προληπτικούς λόγους, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19, που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή […]