myaffidea - Affidea Ελλάδος

20 Απριλίου, 2023

myaffidea

Μέσω του myaffidea μπορούν όλοι, χωρίς καμία χρέωση, εύκολα και γρήγορα, να έχουν αρχείο με τα αποτελέσματα των ιατρικών τους εξετάσεων και να τα διαχειριστούν όπως επιθυμούν, 24 ώρες το 24ωρο.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα περίθαλψης στον χώρο σας εύκολα, με ένα απλό ραντεβού, καθώς και υπηρεσία online booking που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε άμεσα τα ραντεβού σας για εξετάσεις υγείας, επιλέγοντας το κέντρο που σας εξυπηρετεί.

  • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα ιατρικά σας δεδομένα
  • Ηλεκτρονικό αρχείο, χωρίς χαρτιά
  • Δυνατότητα σύγκρισης ιατρικών αποτελεσμάτων
  • Αποστολή αποτελεσμάτων στον γιατρό
  • Υπηρεσίες υγείας Κατ’οίκον
  • Online booking

Η υγεία στο χέρι σας!

Μπείτε στο myaffidea από εδώ

Ή κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή myaffidea σε κινητές συσκευές.

Για Google play

Για iOS

 

Συχνές ερωτήσεις

Τι προσφέρει το myaffidea;

Το myaffidea αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να λάβετε ενεργό ρόλο στη φροντίδα της υγείας σας μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών, αλλά και να μοιράζεστε τις πληροφορίες αυτές με τον/την γιατρό σας.

Το myaffidea προσφέρεται δωρεάν, ενώ τα ιατρικά δεδομένα είναι διαθέσιμα 24/7.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εξέτασης ή περίθαλψης στον χώρο σας εύκολα, με ένα απλό ραντεβού! Σκοπός της υπηρεσίας είναι η παροχή φροντίδας υγείας σε άτομα με περιορισμένο χρόνο, με κινητικές ή άλλες δυσκολίες στον χώρο που τους εξυπηρετεί, με εξατομικευμένη προσέγγιση.

Τη φροντίδα σας επιμελείται εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται, αν χρειαστεί, σε διαρκή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του.

Μέσω του myaffidea μπορείτε επίσης να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας, στο κέντρο που σας εξυπηρετεί.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο myaffidea;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο myaffidea, εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Πατώντας στο link
  • Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή myaffidea σε κινητές συσκευές iOS & Android

Τι χρειάζεται για την εγγραφή;

Για την εγγραφή σας χρειάζεται:

  • Το ΑΜΚΑ σας ή διαβατήριο
  • Πρόσβαση σε ενεργό λογαριασμό e-mail και αριθμό κινητού τηλεφώνου, καθώς θα λαμβάνετε κωδικούς ασφαλείας κατά τη διαδικασία εγγραφής

Πώς ενεργοποιείται ο λογαριασμός μου;

Εφόσον ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο myaffidea, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα διαγνωστικό κέντρο Affidea για ταυτοποίηση των στοιχείων σας με την Αστυνομική σας ταυτότητα ή το Διαβατήριο.

Ποιες εξετάσεις μπορώ να δω;

Με το myaffidea αποκτάτε πρόσβαση σε εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που έχετε πραγματοποιήσει στα διαγνωστικά κέντρα Affidea.*

*Διαθέσιμες στην εφαρμογή myaffidea είναι οι εικόνες της ψηφιακής μαστογραφίας, αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω ή να στείλω στο γιατρό μου τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων καταχωρούνται αυτόματα στην εφαρμογή. Μπαίνοντας στο myaffidea μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή pdf και στη συνέχεια να τα εκτυπώσετε ή να τα στείλετε με email απευθείας μέσω της πλατφόρμας στο γιατρό σας.

Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού online σε Διαγνωστικό Κέντρο Affidea;

Για να κλείσετε ένα ραντεβού online, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Affidea και ακολουθήστε τις οδηγίες στη σελίδα “Κλείστε Ραντεβού”, ή εναλλακτικά από εδώ. Επιλέξτε την υπηρεσία που χρειάζεστε στο κέντρο που σας εξυπηρετεί.

Πώς μπορώ να κλείσω Κατ’οικον ραντεβού στον χώρο μου;

Για να κλείσετε ένα ραντεβού για εξέταση στον οικείο σας χώρο, καλέστε μας στο 216 900 53 13. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07:00 έως και τις 23:00

Kέντρο υποστήριξης myaffidea

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη σχετικά με το myaffidea, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ειδικό κέντρο υποστήριξης:

  • Μέσω τηλεφώνου: 2106148780, εσωτ. 175, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00

 

Πώς διασφαλίζονται τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η εφαρμογή myaffidea είναι αυστηρά προσωπική και η είσοδος γίνεται με κωδικούς ασφαλείας που έχει λάβει μόνο ο/η χρήστης. Η εφαρμογή διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και δεδομένων υγείας του/της εξεταζόμενου/ης, εφαρμόζοντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σχετικά Άρθρα

1

20 Απριλίου, 2023

myaffidea

Μέσω του myaffidea μπορούν όλοι, χωρίς καμία χρέωση, εύκολα και γρήγορα, να έχουν αρχείο με τα αποτελέσματα των ιατρικών τους εξετάσεων και να τα διαχειριστούν όπως επιθυμούν, 24 ώρες το 24ωρο. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα περίθαλψης στον χώρο σας εύκολα, με ένα απλό ραντεβού, καθώς και υπηρεσία online booking που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε άμεσα […]