Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Αγία Παρασκευή - Affidea Ελλάδος

20 Μαρτίου, 2023

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Αγία Παρασκευή

Με ένα νέο Διαγνωστικό κέντρο συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κέντρο στην Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 449) παρέχει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των εξεταζόμενων.

Το νέο κέντρο λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, στελεχωμένο με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες των βορείων προαστίων, διασφαλίζοντας εγκυρότητα στα αποτελέσματα και άρτια εξυπηρέτηση.

Στην Affidea Αγ. Παρασκευής έχει εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικός τομογράφος (SIGNA™ Voyager AIR™ Edition), που προσφέρει εκπληκτικές κλινικές δυνατότητες αλλά και εξαιρετική άνεση στον/ην εξεταζόμενο/η, με πηνίο σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο ανθρώπινο σώμα όπως μία άνετη κουβέρτα, 60% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά. Με το πρωτοποριακό λογισμικό AIR™ Recon DL, που βασίζεται στην τεχνική της βαθιάς μάθησης (Deep Learning), προσφέρει εξετάσεις υψηλής ευκρίνειας στο μισό χρόνο ή ακόμα ταχύτερα σε σχέση με τον χρόνο που θα απαιτούσε η εξέταση με ένα συμβατικής τεχνολογίας σύστημα μαγνητικής τομογραφίας. Επιπλέον, η τεχνολογία βαθιάς μάθησης (Deep Learning) AIRx είναι ιδιαιτέρως σημαντική για ασθενείς που υποχρεούνται σε επανεξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την παρακολούθηση της εξέλιξης της νόσου τους, καθώς οι λαμβανόμενες εικόνες καθίστανται απόλυτα συγκρίσιμες.

Σημειώνεται επίσης, ότι το τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό πανοραμικό σύστημα CS 8200 3D Dental scan–CBCT, που έχει τεθεί σε λειτουργία για την διενέργεια πανοραμικής δοντιών 3D απεικόνισης, ειδικής για εμφυτεύματα και κεφαλομετρικής ακτινογραφίας, διασφαλίζει άριστης ποιότητας ψηφιακή απεικόνιση, μείωση χρόνου εξέτασης, ευκολία στην τοποθέτηση του εξεταζόμενου και εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Στην Affidea Αγ. Παρασκευής οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, Ψηφιακή Ακτινογραφία, Μαγνητική Τομογραφία (Μαγνητική Μαστών, Μαγνητική Πολυπαραμετρική Προστάτη, Μαγνητική Αγγειογραφία), Υπερηχοτομογραφία (Τriplex Σώματος – Παιδιατρικά Υπερηχογραφήματα Σώματος – Μαιευτικά /Γυναικολογικά Υπερηχογραφήματα), Καρδιολογικό Τμήμα (Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού, Stress Echo), Ψηφιακή Πανοραμική Δοντιών & Κεφαλομετρική Ακτινογραφία τεχνολογίας 3D-CBCT.

Όσον αφορά το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς και τεστ ανίχνευσης COVID-19 (PCR, Rapid), υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για Αιμοληψία και Νοσηλεία κατ’ οίκον.

Το κέντρο είναι πιστοποιημένο κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Λειτουργεί καθημερινά 06:30-21:00 και το Σάββατο 07:30-15:00. Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2162020700 & agiaparaskevi@affidea.com      

Σχετικά Άρθρα

1

20 Μαρτίου, 2023

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Αγία Παρασκευή

Με ένα νέο Διαγνωστικό κέντρο συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κέντρο στην Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 449) παρέχει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με στόχο να διατηρήσει […]