Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Αγ. Παρασκευή - Affidea Ελλάδος

20 Μαρτίου, 2023

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Αγ. Παρασκευή

Με ένα νέο Διαγνωστικό κέντρο συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κέντρο στην Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 449 ) εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό εξεταζόμενων και γιατρών.

Το νέο κέντρο ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του Μαρτίου 2023, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, προκειμένου να προσφέρει αξιόπιστες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται και καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Δίκτυο της Affidea στην Αττική, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών, διασφαλίζοντας την εγκυρότητα στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.

Στο Affidea Αγ. Παρασκευής οι υπηρεσίες που παρέχονται σε πρώτη φάση περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Σώματος, Καρδιολογικό Τμήμα (Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού), Ψηφιακή Πανοραμική δοντιών & Κεφαλομετρική ακτινογραφία 3D-CBCT. Το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων καθώς και τεστ ανίχνευσης COVID-19, ενώ αναμένεται σύντομα η έναρξη τμήματος Μαγνητικού Τομογράφου & Ακτινολογικού. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για αιμοληψία και νοσηλεία Κατ’ οίκον.

Το κέντρο λειτουργεί καθημερινά 07:00-17:00 και το Σάββατο 07:00-14:00. Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2162020700 & agiaparaskevi@affidea.com