Νέο Ιατρικό Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στην Σπάρτη - Affidea Ελλάδος

9 Μαρτίου, 2022

Νέο Ιατρικό Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στην Σπάρτη

Σε τροχιά ανάπτυξης ο όμιλος Affidea επεκτείνεται στη Σπάρτη με τη δημιουργία του Ιατρικού Δερματολογικού Κέντρου City Med (Γκορτσολόγου 80, 2ος όροφος), ενδυναμώνοντας τη θέση του στην αγορά της υγείας.

Για τον όμιλο Affidea η επένδυση αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο επιχειρηματικής ανάπτυξης, με την οποία διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας του και σε άλλες υπηρεσίες υγείας, εκτός της προληπτικής ιατρικής και διαγνωστικής απεικόνισης.

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα που δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και Laser.

Στα City Med εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση ομορφιάς, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και άμεσα ορατά αποτελέσματα. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αποτελείται από Δερματολόγους – Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς χειρουργούς, Κλινικούς Βιοπαθολόγους, Βιολόγους και Αισθητικούς από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του, το City Med Σπάρτης προσφέρει 20% έκπτωση στην πρώτη επίσκεψη γνωριμίας. Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 27313 06742 ή στο e-mail: sparti@athenscitymed.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

9 Μαρτίου, 2022

Νέο Ιατρικό Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στην Σπάρτη

Σε τροχιά ανάπτυξης ο όμιλος Affidea επεκτείνεται στη Σπάρτη με τη δημιουργία του Ιατρικού Δερματολογικού Κέντρου City Med (Γκορτσολόγου 80, 2ος όροφος), ενδυναμώνοντας τη θέση του στην αγορά της υγείας. Για τον όμιλο Affidea η επένδυση αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο επιχειρηματικής ανάπτυξης, με την οποία διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας του και σε άλλες […]