Νέος αξονικός τομογράφος Revolution EVO 128 τομών στην Affidea Αθηνών & Περιστερίου - Affidea Ελλάδος

23 Ιουλίου, 2018

Νέος αξονικός τομογράφος Revolution EVO 128 τομών στην Affidea Αθηνών & Περιστερίου

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε και λειτουργεί νέο αξονικό τομογράφο στις ιδιόκτητες μονάδες που διαθέτει σε Περιστέρι και Κηφισιά.

Πρόκειται για την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας από τον κατασκευαστικό οίκο της GE στην υπηρεσία των εξεταζόμενων.

Το κοινό θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί κρίσιμες εξετάσεις για την υγεία του με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας αποτελέσματα απόλυτης αξιοπιστίας.

Η συνεχής επένδυση της Affidea στην καινοτομία σηματοδοτεί την κυριαρχία της σε εμβληματικό προορισμό των υψηλότερων προδιαγραφών φροντίδας και εξυπηρέτησης για τους επισκέπτες της.

Το σύστημα Revolution EVO:

  • Είναι ένα σύστημα 128 τομών.
  • Διαθέτει το εξειδικευμένο πρόγραμμα μείωσης δόσης ASIR το οποίο επιτρέπει να πραγματοποιηθούν όλες οι εξετάσεις με πολύ μικρή δόση ακτινοβολίας -τουλάχιστον 40% χαμηλότερη- και εξαιρετική ποιότητα εικόνας, σε πολύ μικρό συνολικό χρόνο εξέτασης και τοποθέτησης του ασθενή, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις ασθενών που δεν μπορούν να μείνουν ακίνητοι για πολλή ώρα. Για αυτούς τους λόγους είναι επίσης ιδανικός για παιδιά.
  • Παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε υπέρβαρους ασθενείς (η εξεταστική τράπεζα μπορεί να σηκώσει μέχρι 227kg).

Το σύστημα Revolution EVO μπορεί να πραγματοποιήσει:

  1. Εξετάσεις ρουτίνας (άνω κάτω κοιλίας, θώρακα, σπονδυλικής στήλης, εγκεφάλου, άκρων, αορτής, τραχήλου, λιθοειδών κ.ά).
  2. Εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως μη επεμβατική κολονοσκόπηση.
  3. Εξετάσεις αιμάτωσης οργάνων, συγκεκριμένα εγκέφαλου (για εγκεφαλικό ή όγκο), όγκων, νεφρών, ήπατος, παγκρέατος, προστάτη, μαλακών μορίων, σπλήνας, οστών.
  4. Μη επεμβατική αυτόματη απεικόνιση, μέτρηση, ανάλυση πνευμονικών οζιδίων, σε συνδυασμό με παραγωγή αυτόματης αναφοράς.
  5. Ιδανικό πρόγραμμα για follow up.
  6. Μη επεμβατική ανίχνευση, ποσοτικοποίηση, υπολογισμό καρδιακών ασβεστώσεων.
  7. Αγγειογραφίες.
  8. Καρδιολογικές εξετάσεις και στεφανιογραφίες για την αξιολόγηση καρδιακής λειτουργίας και ανίχνευση καρδιαγγειακής νόσου.
  9. Ανίχνευση και υπολογισμό αγγειακής στένωσης.
  10. Αυτόματη σύγκριση 3D εικόνων από διαφορετικά ιατρικά μηχανήματα, όπως MRI, CT, PET, SPECT και αγγειογράφο για την ευρύτερη αξιολόγηση.
  11. Ειδικό πρόγραμμα για την υποστήριξη διαδερμικής αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας (TAVI). Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στον προσδιορισμό του μεγέθους του αορτικού δακτυλίου, να καθοδηγήσει την επιλογή της κατάλληλης βαλβίδας, να παράσχει διαστάσεις ολόκληρης της αορτής, να καθορίσει τη διαδρομή πρόσβασης για τον καθετήρα και να δώσει καθοδήγηση για την γωνίωση του  C-arm για την ανάπτυξη της συσκευής.
  12. Ειδικό πρόγραμμα για το ήπαρ, το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση  για την ανίχνευση των αλλοιώσεων και την αξιολόγηση της μορφολογίας του ήπατος με εξαιρετική ευελιξία και απόδοση. Με αυτό δύναται να απεικονιστεί και να μετρηθεί ολόκληρο το ήπαρ, τα τμήματα του ήπατος και οι αλλοιώσεις του ήπατος, να καθορίστει το βάρος του όγκου και να αξιολογηθεί η αλλαγή που μπορεί να υπάρξει με την πάροδο του χρόνου.
  13. Εξετάσεις διπλής ενέργειας για τον χαρακτηρισμό λίθων στα νεφρά.

 

Σχετικά Άρθρα

1

23 Ιουλίου, 2018

Νέος αξονικός τομογράφος Revolution EVO 128 τομών στην Affidea Αθηνών & Περιστερίου

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε και λειτουργεί νέο αξονικό τομογράφο στις ιδιόκτητες μονάδες που διαθέτει σε Περιστέρι και Κηφισιά. Πρόκειται για την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας από τον κατασκευαστικό οίκο της GE στην υπηρεσία των εξεταζόμενων. Το κοινό θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί […]