Όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea συμμετέχουν στην εθνική εκστρατεία πρόληψης «Φώφη Γεννηματά» - Affidea Ελλάδος

18 Ιουλίου, 2022

Όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea συμμετέχουν στην εθνική εκστρατεία πρόληψης «Φώφη Γεννηματά»

Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου για τις γυναίκες, είναι εξαιρετικά σημαντικός για την έγκαιρη ανίχνευση της νόσου και άρα την αποτελεσματική της θεραπεία. Είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα μόνο το 11% των διαγνώσεων καρκίνου έγιναν κατά τη διαδικασία προληπτικού ελέγχου (check up), σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό που πρέπει στα επόμενα χρόνια να αυξηθεί.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η εθνική εκστρατεία για την υγεία του μαστού με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», μέσω του οποίου οι γυναίκες μπορούν να εξετάζονται προληπτικά και δωρεάν για τον καρκίνο του μαστού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών που βρίσκονται στη χώρα μας και διαθέτουν ΑΜΚΑ.

Παράλληλα όμως το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να ενημερωθούν, ανεξαρτήτως ηλικίας, για τα οφέλη της εξέτασης αυτής που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για τη ζωή μιας γυναίκας. Διότι, η ψηφιακή μαστογραφία είναι η κύρια εξέταση που θα δείξει με τον ακριβέστερο τρόπο την υγεία των μαστών και θα βοηθήσει να προλάβουμε και να αναλάβουμε εγκαίρως δράση για οτιδήποτε ανησυχητικό εντοπιστεί.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης «Φώφη Γεννηματά» το οποίο προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού. Η Affidea επιπλέον δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού της δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας και ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της https://affidea.gr/ypiresia/psifiaki-mastografia-fofi-gennimata/

 Η Affidea διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τις ψηφιακές μαστογραφίες

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, έχοντας στο επίκεντρο την φροντίδα της γυναίκας, προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας σε ένα πιστοποιημένο και ασφαλές περιβάλλον. Αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, πρωτοπορεί και επενδύει σε ψηφιακούς μαστογράφους τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στις γυναίκες που την επιλέγουν, είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς λόγους.

Στα πλέον σύγχρονα τμήματα Ψηφιακής Μαστογραφίας 2D αλλά και 3D Τομοσύνθεσης του Ομίλου Affidea, τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με ειδικό σύστημα αυτόματης προσαρμογής της πίεσης, ώστε να ασκείται ακριβώς η πίεση που απαιτείται για την βέλτιστη απεικόνιση των μαστών, διαθέτοντας ταυτόχρονα εξειδικευμένο σύστημα ορθής διαχείρισης της ακτινοβολίας, προσαρμοζόμενο στη δομή και στην πυκνότητα των μαστών.

Στην Affidea η εμπειρία της ψηφιακής μαστογραφίας είναι διαφορετική. Κάθε γυναίκα απολαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα για την υγεία του μαστού και απεικονιστικό έλεγχο με εξοπλισμό βασισμένο σε τεχνολογία αιχμής. Παράλληλα η διαδικασία επιβλέπεται από γιατρούς και τεχνολόγους εξειδικευμένους στην απεικόνιση του μαστού, ενώ παρέχεται άμεση διάγνωση και συμβουλευτική καθοδήγηση, με την εγγύηση ποιότητας του κορυφαίου ιδιωτικού φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

Στην Affidea η εμπειρία της ψηφιακής μαστογραφίας είναι διαφορετική

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

18 Ιουλίου, 2022

Όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea συμμετέχουν στην εθνική εκστρατεία πρόληψης «Φώφη Γεννηματά»

Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου για τις γυναίκες, είναι εξαιρετικά σημαντικός για την έγκαιρη ανίχνευση της νόσου και άρα την αποτελεσματική της θεραπεία. Είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα μόνο το 11% των διαγνώσεων καρκίνου έγιναν κατά τη διαδικασία προληπτικού ελέγχου (check up), […]