Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της Affidea Αθηνών - Affidea Ελλάδος

4 Μαρτίου, 2019

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της Affidea Αθηνών

Η νέα φιλοσοφία εκφράζει τις αξίες της Affidea που αποτυπώνονται στο όνομά της (affinity, fidelity,idea), αλλά και σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Η εμφάνιση των κέντρων και η εντύπωση που αφήνουν αποτελεί σημαντικό σημείο επαφής με κάθε ασθενή και κάθε εργαζόμενο σε αυτά.

Στόχος της Affidea είναι να δημιουργηθεί σε κάθε διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου πανελλαδικά ένα μοναδικό περιβάλλον άνεσης, ασφάλειας και αισθητικής με τη σφραγίδα της Affidea, ώστε να συμβαδίζει με τον πρωταρχικό σκοπό, να προσφέρει δηλαδή την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φροντίδα στους εξεταζόμενους.

Η Affidea, με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών υγείας, γεγονός που κάνει την επίσκεψη στα κέντρα της μία πραγματική εμπειρία υγείας και φροντίδας για όλους τους εξεταζόμενους. Η Affidea, πιστή στο όραμα και στην αποστολή της να προσφέρει υψηλής ποιοτικής στάθμης ιατρικές υπηρεσίες, συνεχίζει να επενδύει και να καινοτομεί, βάζοντας στο επίκεντρο τον ασθενή.

Η φιλοσοφία του Ομίλου στηρίζεται στην ιδέα ότι “πάνω από όλα είναι η υγεία”, μία ιδέα που καθοδηγεί τους ανθρώπους της καθημερινά και πάνω στην οποία η Affidea χτίζει τις υπηρεσίες της. Η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων που αναζητούν και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της, αποτελεί για αυτήν προτεραιότητα.

Η ανακαίνιση της μονάδας των Αθηνών στην περιοχή Χίλτον κατηύθυνε την αναβάθμιση του διαγνωστικού κέντρου-πολυϊατρείου, δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο κέντρο της Αθήνας.

«Επενδύσαμε στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας, στη βαριά ιστορία του Ομίλου και στις απαιτήσεις των εξεταζόμενων μας, δημιουργώντας μια εύκολα προσβάσιμη μονάδα σε όλους», δήλωσε για το διαγνωστικό κέντρο Affidea Αθηνών η Διοικητική Διευθύντρια κα Kωνσταντίνα Συκιώτου. «Η ανακαίνιση του Κέντρου σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, καθιερώνοντάς το σε εμβληματικό προορισμό των υψηλότερων προδιαγραφών φροντίδας, εξυπηρέτησης και υπηρεσιών υγείας».

Σχετικά Άρθρα

1

4 Μαρτίου, 2019

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της Affidea Αθηνών

Η νέα φιλοσοφία εκφράζει τις αξίες της Affidea που αποτυπώνονται στο όνομά της (affinity, fidelity,idea), αλλά και σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Η εμφάνιση των κέντρων και η εντύπωση που αφήνουν αποτελεί σημαντικό σημείο επαφής με κάθε ασθενή και κάθε εργαζόμενο σε αυτά. Στόχος της Affidea είναι να δημιουργηθεί σε κάθε διαγνωστικό κέντρο […]