Ωράριο διενέργειας τεστ ανίχνευσης Covid-19 (Rapid test & μέθοδος PCR) & τις Κυριακές - Affidea Ελλάδος

10 Ιανουαρίου, 2022

Ωράριο διενέργειας τεστ ανίχνευσης Covid-19 (Rapid test & μέθοδος PCR) & τις Κυριακές

Με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, έχουμε λάβει έκτακτα μέτρα για την λειτουργία των Διαγνωστικών Κέντρων μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea.

Για τον λόγο αυτό, μεταβάλλουμε το ωράριο λειτουργίας των Διαγνωστικών Κέντρων μας, αναφορικά με τη διενέργεια των προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων έναντι της Covid-19 (τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR και τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 – Rapid Test). Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και την Κυριακή, σε πολλαπλά σημεία.

Πιο συγκεκριμένα:

 

Όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου μας λειτουργούν με προσωπικό προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες εξυπηρέτησης, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας.

Από την πρώτη στιγμή, βρισκόμαστε σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας  και του ΕΟΔΥ, με στόχο την ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σύνολο των ενημερώσεων σχετικά με τη λειτουργία της Affidea, τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τις υπηρεσίες και τον τρόπο παροχής τους.

Με πρωταρχική προτεραιότητα να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Σχετικά Άρθρα

1

10 Ιανουαρίου, 2022

Ωράριο διενέργειας τεστ ανίχνευσης Covid-19 (Rapid test & μέθοδος PCR) & τις Κυριακές

Με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, έχουμε λάβει έκτακτα μέτρα για την λειτουργία των Διαγνωστικών Κέντρων μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea. Για τον λόγο αυτό, μεταβάλλουμε το ωράριο λειτουργίας των Διαγνωστικών Κέντρων μας, αναφορικά με […]