Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για μικρούς και μεγάλους - Affidea Ελλάδος

8 Απριλίου, 2021

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για μικρούς και μεγάλους

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους, σε ειδικές, μειωμένες τιμές προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, έως τις 30 Απριλίου 2021, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Συγκεκριμένα, το βασικό check up προληπτικού ελέγχου για άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ούρων, ταχύτητα καθίζησης ερυθρών (ΤΚΕ), σάκχαρο, ουρία, ολικά λιπίδια, ουρικό οξύ, χοληστερίνη,  κρεατινίνη, αθηρωματικός δείκτης, τριγλυκερίδια, HDL, LDL. Ενώ το πλήρες check up για τα παιδιά περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ούρων, σάκχαρο, ουρία, σίδηρο, φερριτίνη, TSH, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια.

 

Στη σημερινή εποχή ο κόσμος συνήθως πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις κατόπιν εντολής του ιατρού του ή επειδή έχει ένα νέο πρόβλημα υγείας ή ανησυχία, και αναζητά μία διάγνωση. Η συχνότητα διενέργειας τακτικών εξετάσεων δεν είναι σαφής, ενώ οι απαιτήσεις για ετήσιες εξετάσεις σε παιδιά, γυναίκες και άνδρες είναι διαφορετικές. Οι περιοδικές εξετάσεις είναι σημαντικές και απαραίτητες για οποιονδήποτε άνθρωπο και πρέπει να γίνονται με συνέπεια, ώστε να υπάρχει ενημέρωση των κλινικών δεδομένων από τον τελευταίο έλεγχο. Οι τακτικές διαγνωστικές εξετάσεις εξυπηρετούν πολλούς και σημαντικούς σκοπούς:

• Πρωταρχική πρόληψη

• Προσδιορισμός παραγόντων κινδύνου για κοινές χρόνιες ασθένειες

• Ανίχνευση ασθενειών που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα (δευτερογενής πρόληψη)

• Προώθηση της υγιεινής συμπεριφοράς

affidea paketa

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες αυτές και αναγνωρίζοντας την αξία και την σημαντικότητα του προληπτικού ελέγχου, στην Affidea δημιουργήσαμε ειδικά πακέτα εξετάσεων, παρέχοντας ταυτόχρονα εξατομικευμένη φροντίδα υγείας προς όλους. Όλες οι εξετάσεις διενεργούνται στα πρότυπα κέντρα της Affidea, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και με εγγύηση για την αξιοπιστία των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Τα ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικών εξετάσεων της Affidea προσφέρονται σε προνομιακές τιμές και διενεργούνται χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κέντρο που σας εξυπηρετεί μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Υγεία είναι όσα σωστά πράγματα επιλέγουμε για τον εαυτό μας. Η υγεία ξεκινάει από μέσα μας σαν επιλογή και γίνεται στάση ζωής!

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

8 Απριλίου, 2021

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για μικρούς και μεγάλους

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους, σε ειδικές, μειωμένες τιμές προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, έως τις 30 Απριλίου 2021, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Συγκεκριμένα, το βασικό check up προληπτικού ελέγχου για […]