Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για μικρούς και μεγάλους - Affidea Ελλάδος

28 Μαρτίου, 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για μικρούς και μεγάλους

Check up για όλους σε ειδικές μειωμένες τιμές προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea έως τις 30 Απριλίου 2022, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4). Στην Affidea πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι η βάση για την καλή υγεία και ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, το check up ενηλίκων απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και περιλαμβάνει τις βασικές προληπτικές εξετάσεις: γενική αίματος, γενική ούρων, ταχύτητα καθίζησης ερυθρών (ΤΚΕ), σάκχαρο, ουρία, ολικά λιπίδια, ουρικό οξύ, χοληστερίνη,  κρεατινίνη, αθηρωματικός δείκτης, τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Γ-gt, SGOT, SGPT.

Το παιδικό check up για παιδιά ηλικίας από 1 έως 7 ετών περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ούρων, σάκχαρο, ουρία, σίδηρο, φερριτίνη, TSH, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, HDL, LDL.

Οι τακτικές διαγνωστικές εξετάσεις εξυπηρετούν πολλούς και σημαντικούς σκοπούς:

  • Πρωταρχική πρόληψη
  • Προσδιορισμός παραγόντων κινδύνου για κοινές χρόνιες ασθένειες
  • Ανίχνευση ασθενειών που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα
  • Προώθηση της υγιεινής συμπεριφοράς

Αναγνωρίζοντας την αξία του προληπτικού ελέγχου στην Affidea, δημιουργήσαμε ειδικά πακέτα εξετάσεων, παρέχοντας ταυτόχρονα εξατομικευμένη φροντίδα υγείας.  Οι παραπάνω εξετάσεις διενεργούνται σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea, χωρίς ραντεβού, από έμπειρο προσωπικό και με εγγύηση για την αξιοπιστία των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Τα πακέτα προληπτικών εξετάσεων της Affidea προσφέρονται σε προνομιακές τιμές ανάλογα και με τα μέλη μιας οικογένειας και διενεργούνται χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό γιατρού, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κέντρο που σας εξυπηρετεί μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

28 Μαρτίου, 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για μικρούς και μεγάλους

Check up για όλους σε ειδικές μειωμένες τιμές προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea έως τις 30 Απριλίου 2022, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4). Στην Affidea πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι η βάση για την καλή υγεία και ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον […]