ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AFFIDEA ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - Affidea Ελλάδος

1 Μαρτίου, 2021

ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AFFIDEA ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την αναγνώριση του κορυφαίου ρόλου της για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο, αλλά και στο ευρύτερο πλαίσιο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων που σηματοδοτεί ο εορτασμός της Ημέρας, η Affidea Καλλιθέας ανέλαβε την πρωτοβουλία υποστήριξης της υγείας γυναικών στο ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα της πρόληψης παθήσεων που την αφορούν.

Ειδικότερα το Διαγνωστικό Κέντρο Affidea που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου 260 υποστηρίζει για όλο τον Μάρτιο ένα πακέτο πλήρους γυναικολογικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου. Πιο συγκεκριμένα το πακέτο περιλαμβάνει επίσκεψη στο γυναικολόγο, κολπικό υπέρηχο, λήψη καλλιέργειας και συνταγογράφηση.

Το Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Καλλιθέας είναι στελεχωμένο με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο διαθέτει διακεκριμένη τεχνογνωσία και κατάρτιση. Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, όπως ιατρικά μηχανήματα χαμηλής ακτινοβολίας, υψηλής ευκρίνειας εξοπλισμός στον τομέα της απεικόνισης και πλήρες διαγνωστικό Εργαστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Affidea Καλλιθέας, τηλ. 216 0010200, e-mail:kallithea@affidea.com, affidea.gr

Σχετικά Άρθρα

1

1 Μαρτίου, 2021

ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AFFIDEA ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την αναγνώριση του κορυφαίου ρόλου της για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο, αλλά και στο ευρύτερο πλαίσιο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων που σηματοδοτεί ο εορτασμός της Ημέρας, η Affidea Καλλιθέας ανέλαβε την πρωτοβουλία υποστήριξης της υγείας γυναικών στο ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα […]