Πραγματοποιήστε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις, εξαργυρώνοντας μόνο με τους μισούς Bonus πόντους - Affidea Ελλάδος

8 Μαρτίου, 2022

Πραγματοποιήστε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις, εξαργυρώνοντας μόνο με τους μισούς Bonus πόντους

Το Bonus φροντίζει για εσάς, την υγεία και την ευεξία σας!   

Εξαργυρώστε μόνο με τους μισούς Βonus πόντους  και επωφεληθείτε, αποκτώντας υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank, στον επιλεγμένο Συνεργάτη του Προγράμματος, τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea!

Εξαργυρώστε μόνο με τους μισούς Bonus πόντους!

 

 

Φροντίστε την Υγεία και την Ευεξία σας, με Bonus!

Πραγματοποιήστε αξιόπιστες ιατρικές εξετάσεις στα διαγνωστικά κέντρα Affidea και επωφεληθείτε για την υγεία σας, εξαργυρώνοντας μόνο με μισούς Bonus πόντους.

Η προσφορά ισχύει από 1.3.2022 έως και 31.3.2022.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την τράπεζα ALPHA BANK και το πρόγραμμα ALPHA BONUS, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον, οι πελάτες που χρησιμοποιούν κάρτες ALPHA BANK στις μονάδες μας, θα μπορούν να εξαργυρώσουν πόντους για όλες τις εξετάσεις και όχι μόνο για συγκεκριμένα πακέτα check up.

 

Σχετικά Άρθρα

1

8 Μαρτίου, 2022

Πραγματοποιήστε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις, εξαργυρώνοντας μόνο με τους μισούς Bonus πόντους

Το Bonus φροντίζει για εσάς, την υγεία και την ευεξία σας!    Εξαργυρώστε μόνο με τους μισούς Βonus πόντους  και επωφεληθείτε, αποκτώντας υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank, στον επιλεγμένο Συνεργάτη του Προγράμματος, τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea! Εξαργυρώστε μόνο με τους μισούς Bonus πόντους!     Φροντίστε την Υγεία […]