Προληπτικές εξετάσεις για την υγεία μαστού και δέρματος, ένα πολύτιμο δώρο για τη μαμά! - Affidea Ελλάδος

27 Απριλίου, 2023

Προληπτικές εξετάσεις για την υγεία μαστού και δέρματος, ένα πολύτιμο δώρο για τη μαμά!

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαίου, ο Όμιλος Affidea δίνει σε όλες τις γυναίκες την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστών σε ειδικές μειωμένες τιμές για όλο τον μήνα.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία* στην προνομιακή τιμή 25€
  • Υπέρηχος Μαστών στην προνομιακή τιμή 15€
  • Ψηφιακή Μαστογραφία* & Υπέρηχος Μαστών στην προνομιακή τιμή 35€

Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Μαίου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα, κατόπιν ραντεβού.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος στο γυναικείο γενικό πληθυσμό ξεκινάει από την ηλικία των 40 ετών, όταν δεν υπάρχει βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, και γίνεται ετησίως έως τουλάχιστον και τα 75 έτη. Μεταξύ 35-40 ετών συνιστάται να πραγματοποιείται η πρώτη μαστογραφία για αναφορά και σύγκριση.

Ο προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία έχει συμβάλει στη μείωση της θνητότητας από τον καρκίνο του μαστού σε ποσοστό που κυμαίνεται από 30%-40% σε γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών. Η μαστογραφία δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε πρώιμες μορφές κακοήθειας μικρών διαστάσεων πολύ πριν γίνουν αντιληπτές με άλλες απεικονιστικές μεθόδους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε αυξημένες πιθανότητες να επιτύχουμε πλήρη ίαση μέσα από την κατάλληλη και έγκαιρη θεραπεία.

Η καλή υγεία μέσω της πρόληψης αντανακλάται όμως και στο δέρμα μας. Στο πλαίσιο αυτό, τα Δερματολογικά Κέντρα City Med δίνουν την δυνατότητα σε όλους και όλες να προσφέρουν ένα δώρο ομορφιάς και υγείας του δέρματος μέσω αξιόπιστων υπηρεσιών Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής με την Δωροκάρτα City Med. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να καλείτε στα κέντρα City Med πανελλαδικά.

 

 

*Η Ψηφιακή Μαστογραφία διενεργείται σε γυναίκες άνω των 40 ετών.

Σχετικά Άρθρα

1

27 Απριλίου, 2023

Προληπτικές εξετάσεις για την υγεία μαστού και δέρματος, ένα πολύτιμο δώρο για τη μαμά!

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαίου, ο Όμιλος Affidea δίνει σε όλες τις γυναίκες την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστών σε ειδικές μειωμένες τιμές για όλο τον μήνα. Συγκεκριμένα, προσφέρεται: Ψηφιακή Μαστογραφία* στην προνομιακή τιμή 25€ Υπέρηχος Μαστών στην προνομιακή τιμή 15€ Ψηφιακή Μαστογραφία* & Υπέρηχος Μαστών στην προνομιακή τιμή […]