Προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας - Affidea Ελλάδος

April 29, 2021

Προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα πλήρες πακέτο προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες, παρουσιάζει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας (Κυριακή 9 Μαίου 2021). Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, η Affidea σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τους παρακάτω διαγνωστικούς ελέγχους, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Πιο αναλυτικά, οι προληπτικές εξετάσεις που συνιστάται να υποβάλλονται όλες οι γυναίκες στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου, είναι:

Ψηφιακή Μαστογραφία: Από την ηλικία των 40 ετών και μετά, είναι καλό να γίνεται μια μαστογραφία κάθε χρόνο. Σε γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού, ο έλεγχος πρέπει να ξεκινήσει σε μικρότερη ηλικία σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα για κλινική εκτίμηση και ψηλάφηση μαστού εφόσον ζητηθεί.

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας: Από την ηλικία των 40 ετών και μετά, συνιστάται να γίνεται μέτρηση της οστικής πυκνότητας σε ετήσια βάση.

Λιπομέτρηση: Με την αξιόπιστη μέθοδο DEXA, η μέτρηση του λιπώδους ιστού είναι άμεση παρέχοντας τη δυνατότητα στους ειδικούς να προσδιορίσουν το ιδανικό βάρος και το βασικό μεταβολικό ρυθμό, ώστε να εξειδικευθεί το πρόγραμμα διατροφής & άσκησης.

Κάντε ένα δώρο υγείας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Εκφράστε την αγάπη σας φροντίζοντας για το πιο πολύτιμο αγαθό, την υγεία του!

Η ενέργεια ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από 5 έως 31 Μαίου 2021 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει υψηλής ποιοτικής στάθμης υπηρεσίες υγείας σε προσιτές τιμές.

 

Σχετικά Άρθρα

1

April 29, 2021

Προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα πλήρες πακέτο προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες, παρουσιάζει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας (Κυριακή 9 Μαίου 2021). Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, η Affidea σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τους παρακάτω διαγνωστικούς ελέγχους, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Πιο […]