Προληπτικός έλεγχος μαστού με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας - Affidea Ελλάδος

24 Φεβρουαρίου, 2022

Προληπτικός έλεγχος μαστού με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες προσφέρει η Affidea, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω εξετάσεων για τον μαστογραφικό τους έλεγχο :

  • Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 25€
  • Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 15€
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 35€

Η ενέργεια ισχύει για όσες γυναίκες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 1 έως και τις 31 Μαρτίου 2022 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα.

Η Affidea παρέχει σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να ελέγξουν την υγεία τους με τη διενέργεια κρίσιμων προληπτικών εξετάσεων, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει διαρκώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας με ιατρική τεχνολογία αιχμής.

Προληπτικός έλεγχος μαστού

Ο προληπτικός έλεγχος του μαστού συστήνεται σε κάθε γυναίκα και πρέπει να ξεκινά γύρω στην ηλικία των 40 ετών, εκτός αν υπάρχουν λόγοι που απαιτούν συστηματικό έλεγχο σε μικρότερη ηλικία. Σκοπός του είναι να καταδείξει οποιαδήποτε επικίνδυνη αλλαγή στο μαστό, στα αρχικά στάδια, πολύ πριν το οποιοδήποτε εύρημα γίνει ψηλαφητό ή προκαλέσει προβλήματα.

Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί σήμερα την πιο σημαντική εξέταση στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου. Η ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση είναι η πιο αξιόπιστη μαζί με το υπερηχογράφημα μαστών για γυναίκες άνω των 40 ετών.

Μην ξεχνάτε και την αυτοεξέταση μαστού σε μηνιαία βάση, η οποία συμπληρώνει το τρίπτυχο της σωστής πρόληψης μαζί με τη μαστογραφία και την κλινική εξέταση.

Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος είναι το σημαντικότερο «όπλο» ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ακόμη και στις γυναίκες που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα ή ενόχληση.

Κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Η προληπτική εξέταση μαστού σώζει ζωές!

 

Σχετικά Άρθρα

1

24 Φεβρουαρίου, 2022

Προληπτικός έλεγχος μαστού με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες προσφέρει η Affidea, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω εξετάσεων για τον μαστογραφικό τους έλεγχο : Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 25€ Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 15€ Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών […]