Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή - Affidea Ελλάδος

4 Οκτωβρίου, 2021

Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Ο όμιλος Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, παρέχει προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε ειδική, μειωμένη τιμή, από τις 4 έως τις 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει:

  • Ολική (OH) 25 Βιταμίνη D
  • Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Οσφυικής Μοίρας Σπονδυλικής Στήλης
  • και ΔΩΡΕΑΝ ένα ακόμη σημείο της επιλογής σας

στην προνομιακή τιμή των 28€.

Η σκελετική υγεία μας αφορά όλους!

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Οστεοπόρωση καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από την οστεοπόρωση.

Η οστεοπόρωση είναι μία νόσος που χαρακτηρίζεται από σταδιακή απώλεια οστικής μάζας με αποτέλεσμα τα οστά να γίνονται εύθραυστα και λεπτά και ως εκ τούτου να παρατηρούνται συχνά κατάγματα. Δεν υπάρχουν εμφανή φυσικά σημεία της οστεοπόρωσης με συνέπεια να παραμένει “σιωπηλή” και απαρατήρητη για αρκετά χρόνια, εάν δεν ελεγχθεί ειδικά.

Στις γυναίκες η απώλεια της οστικής μάζας επιταχύνεται τα 10 πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση. Μία στις πέντε γυναίκες άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση και 1 στις 3 από τις πάσχουσες θα υποστεί κάταγμα. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το 75% των γυναικών που έχουν οστεοπόρωση δεν το γνωρίζουν!

Επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματίστε το ραντεβού σας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Μην παραμελείτε την σκελετική σας υγεία και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ποιοτική ζωή.

Η Affidea, πάντα πιστή στο όραμα και στις αξίες της, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις προσφορές στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Σχετικά Άρθρα

1

4 Οκτωβρίου, 2021

Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Ο όμιλος Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, παρέχει προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε ειδική, μειωμένη τιμή, από τις 4 έως τις 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει: Ολική (OH) 25 Βιταμίνη D Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Οσφυικής Μοίρας Σπονδυλικής […]